همای گیلان: روح الله قهرمانی چابک دقایقی پیش با حضور در همایش ائتلاف اصلاح طلبان و حامیان دولت رودسر که برای حمایت از محمد مهدی رهبری املشی در انتخابات دوره دهم مجلس شورای اسلامی برگزار شده است حضور یافت.

بنابراین گزارش استاندار سابق گیلان که نامزد شرکت در انتخابات شده بود ولی موفق به اخذ صلاحیت نشد با حضور در این جمع به جمع حامیان رهبری املشی پیوست.
این گزارش می افزاید علاوه بر قهرمانی، صادق اکبری و ابراهیم اسماعیلی لیما هم که از نامزدهای تایید صللاحیت شده حوزه انتخابیه رودسر و املش می باشند در این همایش حضور پیدا کردند.//کاسپین

پایگاه خبری و تحلیلی همای خبر پایگاه خبری و تحلیلی همای خبر|پایگاه خبری و تحلیلی همای گیلان|پایگاه خبری و تحلیلی استان گیلان|اخبار گیلان| اخبار روز گیلان | خبرهای گیلان| با اخبار گیلان همراه شوید|
