همای گیلان: مهرداد لاهوتی نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی به انتقاد شدید از عملکرد مدیرکل صدا و سیمای گیلان پرداخت و گفت: طلوعی هیچ تعاملی با نمایندگان گیلان ندارد.

وی با بیان اینکه مدیرکل پیشین صدا و سما ارتباط بسیار خوبی با نمایندگان مردم داشت، گفت: متاسفانه نارضایتی زیادی از عملکرد مدیرکل فعلی صدا و سیما وجود دارد و ما به همان اندازه که از عملکرد مدیرکل پیشین رضایت داشتیم از عملکرد مدیرکل فعلی ناراضی هستیم.
گفتنی است محسن نصرپور، مدیرکل پیشین صدا و سمای مرکز گیلان بود که توانست در سایه تعامل مناسب با مردم، مسئولان و رسانه ها بیش از ۷ سال در کرسی مدیرکلی صدا و سیمای مرکز گیلان بماند. //خزر
پایگاه خبری و تحلیلی همای خبر پایگاه خبری و تحلیلی همای خبر|پایگاه خبری و تحلیلی همای گیلان|پایگاه خبری و تحلیلی استان گیلان|اخبار گیلان| اخبار روز گیلان | خبرهای گیلان| با اخبار گیلان همراه شوید|
