چاپ مطلب چاپ مطلب

فرماندار رودسر:حمل سیمان و تردد و عبورو مرور با بار بیش از ۱۰ تن در مسیر زیاز به شوک ممنوع شد

اختصاصی همای گیلان:تخریب مسیر زیاز به شوک که توسط ماشین الات و کامیونهای حمل سیمان دیلمان با توناژ غیرمتعارف و بیش از حد قانونی صورت می گرفت فرماندار رودسر را مجاب نمود تا با پیگیری در این زمینه  جلسه ای با حضور معاون راه روستایی وزیر و نمایندگان اداره کل راه و شهرسازی گیلان در محل وزارت راه و شهرسازی تشکیل نماید.

download
فرماندار رودسر گفت: این مسئله  در جلسه مختص به این موضوع در محل وزارت راه و شهرسازی  مطرح و بنا به حساسیت آن به شکل ویژه خواستار پیگیری و رسیدگی هرچه سریعتر آن با هماهنگی مسئولین امر شدیم .
امیر جانبازی رودسری گفت : با نصب تابلوهای مرتبط در این مسیر میزان توناژ حمل سیمان بر اساس استانداردها و قوانین مربوطه مشخص و کامیونداران موظفند بر همین اساس عبور و مرور و تردد خود را انجام دهند
وی گفت : حمل سیمان و تردد و عبورو مرور  با بار بیش از ۱۰ تن در مسیر زیاز به شوک  زین پس انجام نمی شود و در صورت مشاهده این امر غیرقانونی تلقی و توسط نیروهای نظامی این مهم پیگیری می گردد.
جانبازی رودسری ابراز امیدواری کرد با هماهنگی های صورت گرفته و با تخصیص اعتبارات ویژه جهت اصلاح مسیر و آسفالت مجدد آن اقدامات لازم توسط اداره کل راه و شهرسازی در آینده ای نزدیک به عمل می آید .

About

Check Also

انعقاد تفاهم نامه به منظور  تأمین خودروی مورد نیاز پرسنل شهرداری رشت با بهره مندی ازتسهیلات توسط سازمان همیاری شهرداری های گیلان

کارگرنیا رئیس شورای اسلامی شهر رشت در دیدار با مدیر عامل سازمان همیاری شهرداری ها …