چاپ مطلب چاپ مطلب

همایش تجلیل از مواکب اربعینی استان گیلان توسط ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات در تالار مرکزی رشت برگزار شد

همایش تجلیل از مواکب اربعینی استان گیلان توسط ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات در تالار مرکزی رشت برگزار شد

به گزارش همای خبر ،همایش تجلیل و تکریم از مدیران و خادمین مواکب اربعینی استان گیلان با حضور نماینده محترم ولی فقیه در استان گیلان و جمعی از مدیران استانی و فرماندهان نظامی و انتظامی برگزار شد.
در این همایش حاج آقا دوهندو ریاست ستاد استان ضمن تشکر از زحمات عوامل اجرایی مواکب اربعینی با اشاره به تجهیز و ساماندهی ۳۴ موکب در اربعین امسال افزود خدماتی که مواکب گیلانی به زوار ارائه دادند الحق جای تقدیر و تشکر دارد.
آیت الله فلاحتی نماینده ولی فقیه در استان نیز ضمن برشمردن فضائل زیارت اباعبدالله افزود خدمت به زائران امام حسین دارای ثوابی دوچندان بوده و فیضی است که نصیب هر کسی نمیشود.
لازم به ذکر است در پایان این مراسم از مدیران استانی، مدیران اجرایی مواکب استان، اصحاب رسانه و اعضای ستاد بازسازی دخیل در برپایی اربعین سال ۱۴۰۳ با اهداء لوح تقدیر و تندیس متبرک قدردانی به عمل آمد

About مدیر خبر1

Check Also

جلسه ستاد گرامیداشت هفته دفاع مقدس شهرستان سیاهکل برگزار شد

جلسه ستاد گرامیداشت هفته دفاع مقدس شهرستان سیاهکل برگزار شد   به گزارش همای خبر …