از احیای رودخانه‌های زرجوب و گوهر رود تا مدیریت طلای کثیف

از احیای رودخانه‌های زرجوب و گوهر رود تا مدیریت طلای کثیف

هادی شعاع شرق ،فعال اقتصادی باسابقه گیلان ، طی نشستی با اصحاب رسانه با تأکید بر اینکه شهر رشت به جایگاه اصلی خود نرسیده تصریح کرد: با توجه به تجربه ۴۵ ساله ام در مدیریت شهری توسعه شهر بدون مدیران غیر متخصص ممکن نیست.

همای خبر_  هادی شعاع شرق فعال اقتصادی با اشاره به اینکه شهررشت از عدم زیر ساخت پارکینگ طبقاتی، و ترافیک شهری رنج می برد افزود: اصلاح شبکه آب های سطحی، ارتقای کیفیت ساخت‌وساز و افزایش نشاط اجتماعی از اولویت‌های جدی برای توسعه شهر رشت است.

این فعال اقتصادی با تاکید بر اینکه شهردار آینده باید فرد متخصص و بومی باشد یاداورشد: مدیریت شهری باید منافع عمومی را بر هر رانت خواری ترجیح دهد تا بتواند شهری ایده آل برای شهروندان فراهم نماید.

هادی شعاع شرق در ادامه با اشاره به عملکرد و کارنامه درخشان خود افزود: پروژه‌های در دست اجرا همچون پارک فلاحتی، تقاطع قلی پور به مساحت یک هکتار که بخشی از آن به بیماران اوتیسم اختصاص یافته و بخشی با امکانات تفریحی و رستوران در خدمت عموم مردم فراهم شده است.

وی همچنین پروژه‌های عمرانی ۲۴۰واحدی مسکونی در منطقه عینک در دست احداث و پل صابرین اشاره کرد.

شعاع شرق که سابقه اجرای پروژه‌های شاخصی مانند احداث پل گلسار، تعریض جاده لاکان و پروژه‌های درمانی متعدد را در کارنامه دارد، با صراحت گفت و متأسفانه رشت با این همه ظرفیت، به جایگاه واقعی خود نرسیده؛ درحالی که کشورهایی مثل هلند، رودخانه‌های درون شهر را به نشاط اجتماعی تبدیل کرده‌اند، اما زرجوب و گوهررود به دلیل بی توجهی به فاضلاب شهری تبدیل شده است .

این فعال اقتصادی، آلودگی رودخانه‌ها را بحرانی فراتر از یک معضل زیست‌محیطی دانست و تأکید کرد: ورود فضولات به رودخانه‌ها، تالاب عینک و در نهایت دریای انزلی را تهدید می‌کند. احیای این رودخانه‌ها هزینه‌اش کمتر از احداث چند پل شهری است؛ فقط اراده اجرایی می‌خواهد.

به گفته شعاع شرق، درصورت حضور در شورای شهر، احیای زرجوب و گوهررود، بهره‌برداری از ظرفیت تالاب عینک، ساماندهی پسماند سراوان با رویکرد تبدیل زباله به سرمایه و اجرای رینگ ۹۰ متری کمربندی، در صدر اولویت‌های او قرار خواهد گرفت.