در ششمين روز از دهه مبارک فجر عصر امروز بطور همزمان بهره برداري از 11پروژه عمراني در بندر کياشهر مورد بهره برداري قرار گرفت.
فرماندار آستانه اشرفيه در آيين بهره برداري از مدرسه شش کلاسه محسن آباد دستک نقش و جايگاه علم را در توسعه جامعه رو به رشد دانست وفراهم نمودن فضاي مناسب براي يادگيري دانش آموزان از اولويت هاي خود قرار داده است.
علي باباخاني گفت : دولت با همه مشکلات اعتباري که دنياي استکباري برايش بوجود آورده است همت والاي دولت مردان و مسئولين استاني و شهرستاني است که با همکاري مردم در کليه پروژه ها مشکلات را يکي بعد از ديگري بردارند.

مدير آموزش و پرورش کياشهر در آيين بهره برداري از دبستان شهيد شيرودي روستاي محسن آباد دستک گفت : همانطور ي که مردم ما در ساختن مسجد براي انجام فرايض ديني و مذهبي همت مي کنند ساختن مدرسه و نگهداري آن نيز از پاداش هاي اخروي فراواني برخوردار است.
ناصر رحيمي نژاد به توسعه کمي و کيفي آموزش و پرورش در بندر کياشهر اشاره نمود و از کمک هاي مسئولين شهرستان در راه اندازي و مقاوم سازي 4واحد آموزشي بخش بندر کياشهر تقدير نمود
در آيين بهره برداري از پروژه هاي بندر کياشهر که بخشدار بندر کياشهر و جمعي از مسئولين شهرستان آستانه اشرفيه حضور داشتند رئيس اداره برق گفت : امروز 7 پروژه اعم از احداث پست براي شبکه فشار ضعيف و زميني براي رفع ضعف برق با اعتبار 2ميليارد و 790ميليون ريال مورد بهره برداري قرار مي گيرد.
مهندس سيد رسول اشرف افزود : اعتبار اين اين پروژه ها هم چنين براي اصلاح اتصالات و تعميرات شبکه در بندر کياشهر و روستاهاي لوخ ، باقر آباد و صفرابسته پايين و برق مشترکين روستايي هزينه شده است/آریا
پایگاه خبری و تحلیلی همای خبر پایگاه خبری و تحلیلی همای خبر|پایگاه خبری و تحلیلی همای گیلان|پایگاه خبری و تحلیلی استان گیلان|اخبار گیلان| اخبار روز گیلان | خبرهای گیلان| با اخبار گیلان همراه شوید|