امام جمعه وفرماندار رودسر به مناسبت روز جهانی گردشگری و آغاز هفته آن، از اداره میراث فرهنگی و پروژه موزه مردمشناسی بازدید کردند
به گزارش همای خبر، حجتالاسلام والمسلمین حاج آقا ابراهیمی نوری، امام جمعه بهمراه دکتر امیر مرادی، فرماندار شهرستان رودسر، روز شنبه و همزمان با روز جهانی گردشگری و گردشگر با حضور در اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی با مدیر و کارشناسان این اداره دیدار و گفتوگو کردند.
در این نشست که به مناسبت گرامیداشت روز جهانی گردشگری برگزار شد، مسائل و برنامههای مرتبط با توسعه صنعت گردشگری در شهرستان رودسر مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
پس از این جلسه، امام جمعه وفرماندار رودسر از محل اجرای پروژه بازسازی، مرمت و احداث موزه مردمشناسی و صنایعدستی شهرستان بازدید نمودند و از نزدیک در جریان روند پیشرفت این پروژه مهم قرار گرفتند