همای خبر/فرمانده انتظامی لاهیجان از شناسایی و دستگیری باند 6 نفره سرقتهای سریالی دوچرخه توسط ماموران کلانتری 11 این شهرستان خبر داد و گفت: این متهمان به 30 فقره سرقت اعتراف کردند.
سرهنگ “حمید محمدینسب” در گفتوگو با خبرنگار پایگاه خبری پلیس، مبارزه با سارقان و پیشگیری از وقوع سرقت را مهمترین وظیفه و اولویت کاری نیروی انتظامی عنوان كرد و اظهار داشت: تلاشهاي پليس براي پيشگيري از وقوع جرايم بصورت شبانهروزي ادامه دارد.
وي در ادامه گفت: با توجه به وقوع سرقتهاي سریالی از پارکینگ منازل مسکونی طي چند ماه اخير در سطح شهرستان لاهیجان، پيگيري موضوع در دستور کار پليس قرار گرفت و تحقيقات در اين زمينه آغاز شد.
فرمانده انتظامي شهرستان لاهیجان با اشاره به اینکه ماموران کلانتری 11 با انجام تحقيقات و بررسي سرنخهاي به دست آمده، متهمان اين پروندهها را شناسايي كردند افزود: ماموران با انجام اقدامات فني و تعقیب و مراقبت چند روزه، یکی از سارقان را در مخفیگاهش دستگیر کردند.
این مقام انتظامی از دستگیری پنج عضو دیگر این باند در 2 عملیات جداگانه دیگر خبر داد و گفت: متهمان در تحقيقات پلیس به 30 فقره سرقت دوچرخه از پارکینگ منازل مسکونی اعتراف کردند.
سرهنگ محمدینسب با بیان اینکه از مخفیگاه متهمان، 13 دستگاه دوچرخه، یک دستگاه موتورسیکلت برقی، 2 دستگاه کارواش و تعدادی قطعات يدکی دوچرخه و موتورسیکلت سرقتي کشف شد اضافه کرد: سارقان 23، 35، 45 و 50 ساله و مالخران 35 و 40 ساله با تشكيل پرونده براي سير مراحل قانوني به مرجع قضائي معرفي و روانه زندان شدند.
وی در پايان به توجه و رعايت مردم به هشدارها و توصيههاي پليس در خصوص پيشگيري از سرقت تاكيد كرد و از مردم خواست در صورت مشاهده هرگونه مورد مشکوک، مراتب را بلافاصله از طریق سامانه 110 به پلیس اطلاع دهند.