اهداف جشنواره :
هدف از برگزاری جشنواره غذاهای محلی اﺣﯿﺎی ﻏﺬاﻫﺎی ﺳﻨﺘﯽ و ﺑﻮﻣﯽ و ﻣﻌﺮﻓﯽ آداب و رﺳﻮم و ﻓﺮﻫﻨﮓ اﺻﯿﻞ ﮔﯿﻼﻧﯽ و اﺷﺎﻋﻪ ﻓﺮﻫﻨﮓدر راستای شعار بهداشتی سال ۹۴ ( ایمنی غذا از مزرعه تا سفره) و در جهت فرهنگ سازی استفاده از غذاهای سالم در بین عموم مردم می باشد.
موضوعات جشنواره:
غذاهای محلی استان گیلان
جوایز دانشجویان دانشجو
نفر اول تندیس و مبلغ ۵/۰۰۰/۰۰۰ میلیون ریال
نفردوم لوح تقدیر و مبلغ ۳/۰۰۰/۰۰۰ میلیون ریال
نفر سوم لوح تقدیر و مبلغ ۲/۰۰۰/۰۰۰ میلیون ریال
جوایز کارکنان واساتید
نفر اول اهدای تندیس و مبلغ ۵/۰۰۰/۰۰ ریال
نفردوم اهدای لوح و مبلغ ۳/۰۰۰/۰۰۰ ریال نفر سوم لوح یادبود و مبلغ ۲/۰۰۰/۰۰۰ریال
مقررات جشنواره:
شرکت برای عموم علاقمندان آزاد است.
کلیه غذاهای محلی می بایست مرتبط با موضوعات جشنواره باشد.
تکمیل فرم ثبت نام برای شرکت کنندگان الزامی است.
تصمیم گیری در مورد مسائل پیش بینی نشده بر عهده برگزار کننده است.
هزینه و نحوه ثبت نام :
برای دانشجویان مبلغ بیست هزار تومان
برای اساتید و کارکنان مبلغ سی هزار تومان
به شماره حساب ۰۱۰۵۶۶۶۱۷۱۰۰۳ با شناسه درآمدی ۴۱۹۲۹۹۰۲۵۷ به نام دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان میبایست واریز و سپس برای ثبت نام همراه با فیش پرداختی به روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان واقع در طبقه پنجم ساختمان فنی و مهندسی مراجعه نمایند.
تقویم جشنواره:
مهلت ثبت نام تا ۲۰ آذر ۱۳۹۴
برگزاری جشنواره و اهدای جوایز: ۲۴ آذرماه ۱۳۹۴
محل برگزاری : دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان
دبیران جشنواره:
دبیر کل جشنواره :دکتر اخوان
دبیر اجرایی جشنواره: خانم فلاح
دبیر فنی جشنواره :کمیل کیانی
دبیر هنری و اطلاع رسانی جشنواره: علیرضا پرندوش
آدرس دبیرخانه: استان گیلان، لاهیجان، خیابان کاشف شرقی، انتهای خیابان شقایق، مجتمع دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان صندوق پستی:۱۶۱۶
وب سایت اولین جشنواره غذاهای محلی استان گیلان www.ghazaaa.ir
پست الکترونیکی جشنوراه غذاهای محلی استان گیلان : info@ghazaaa.ir