بازرس کل استان گیلان: در مناطق مستعد باید پروژه های چند منظوره ایجاد گردد
به گزارش همای خبر، به نقل از روابط عمومی بازرسی کل استان گیلان؛ دکتر آقایی بازرس کل استان از مرکز حفظ ذخایر ژنتیکی در حسینکوه فومن بازدید کرد
دکتر آقایی در حاشیه بازدید از این مرکز با اشاره به این نکته که مرکز حفظ ذخایر ژنتیکی در استان منحصر به فرد است افزود: این ایستگاه جزء ایستگاه های نادر است که در کل کشور باقی مانده است.
بازرس کل استان با تاکید بر اینکه منبع درآمد در گیلان عزیز کشاورزی ، دامپروری، آبزی پروری و گردشگری است گفت : باید در مناطق مستعد طرح های چند منظوره ایجاد گردد البته با حفظ منابع طبیعی و رعایت موازین قانونی .
وی با اشاره به این نکته که این مرکز با آینده نگری و خوش فکری گذشتگان بوجود آمده اظهار داشت : گذشتگان چون پیش بینی کرده بودند در عصر تکنولوژی و زندگی شهری ، خیلی از نژادهای دام از بین خواهند رفت همچین طرح هایی را ایجاد کردند و اگر ما هم از آنها به خوبی مراقبت نکنیم موجب لعن و نفرین آیندگان خواهیم شد.
دکتر آقایی با تاکید بر استفاده حد اکثری از ظرفیت پروژه مذکور گفت : در قرارداد ها باید دست سرمایه گذار را باز گذاشت تا هم دولت و هم خود سرمایه گذار از آن منتفع شوند اما باید هم قانون رعایت گردد و هم امنیت و بهداشت این نژاد های موجود در پرژه حفظ گردد.
بازرس کل گیلان با تاکید مجدد به موضوع گردشگری در این منطقه افزود : با ایجاد طرحهای چند منظوره برای جوانان منطقه اشتغال ایجاد شده و منافع این طرح ها در زندگی اهالی همین منطقه قابل رویت خواهد بود