چاپ مطلب چاپ مطلب

با این خرماها در ماه رمضان تا افطار پرانرژی بمانید+ دستورالعمل

خرما یکی از سفره نشینان اصلی وعده افطار و سحر در ماه رمضان است، این طعام بهشتی را در این روزها به زیبایی تزیین کرده و از میهمانان خود پذیرایی کنید.

همای گیلان؛ با ترکیب خرما با برخی دانه‌های آجیل و سایر مواد خوراکی می‌توانید یک وعده غذایی بسیار مقوی و خوشمزه درست کنید که باعث احساس سیری در روزه دار برای مدت زمان بیشتری می‌شود.
 
ترکیب خرما با گردو و پودر نارگیل از جمله مشهورترین تزئینات برای خرما در ماه رمضان است، اما می‌توانید دسرهای خوشمزه دیگری نیز با این ماده غذایی ارزشمند درست کنید و سفره افطار را زیبا و برای مهمانان و روزه داران آماده کنید.

 

 
 
 با این خرماها در ماه رمضان پر انرژی بمانید + آموزش
 

 

 
مخلوط خرما با دانه‌های آجیل و میوه خشک
 

 

 
 با این خرماها در ماه رمضان پر انرژی بمانید + آموزش
 
این خوراک حاوی مقادیر بالایی از انواع ویتامین‌ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان‌های مورد نیاز بدن است و بویژه در وعده سحر می‌تواند یک مکمل غذایی و دارویی مفید برای روزه داران باشد.
 
طرز تهیه:
مقداری خرمای بدون هسته به میزان یک پیمانه به همراه یک فنجان میوه خشک (گیلاس، آلبالو، یا میوه دلخواه) و دانه‌های آجیل مانند گردو یا بادام را دریک همزن برقی ریخته به طور کامل به هم بزنید تا تبدیل به یک خمیر یکنواخت شود.
 
خمیر بدست آمده را روی تخته تهیه غذا قرار دهید و با وردنه آن را صاف کنید، سپس براساس سلیقه آن را به قطعات کوچک مربعی تقسیم کنید، همچنین می‌توانید با استفاده از قالب‌های دلخواه آن را به اشکال مورد علاقه خود درآورید.
 
این خوراکی پرانرژی را در میان کاغذهای مومی قرار دهید و آن را به مدت یک هفته در یخچال نگهداری کنید.
 

 

 
شیرینی خرمایی
 

 

 
با این خرماها در ماه رمضان پر انرژی بمانید + آموزش 
 
این شیرینی هم یکی از خوراکی‌های پرطرفدار در سفره‌های افطار است و یک میان وعده مقوی و خوشمزه بین زمان افطار تا خوردن شام است.
 
مواد لازم برای تهیه این شیرینی عبارتند از:
یک کیلوگرم آرد سمولینا، ۳۰۰ گرم کره، یک دوم پیمانه روغن گیاهی، یک فنجان آرد، وانیل یک قاشق چایخوری، سه چهارم قاشق چایخوری بکینگ پودر، مخمر یک قاشق غذاخوری، شکر یک قاشق چایخوری، یک دوم فنجان آب، یک دوم فنجان آب یا شیر، یک دوم فنجان گلاب.
 
روش تهیه:
در یک کاسه آرد و کره را اضافه کرده و تفت دهید تا زمانی که طلایی رنگ شود. روی خمیر را بپوشانید و آن را برای یک شب کنار بگذارید تا ورم کند.  
 
روز بعد وانیل، نمک و بیکینگ پودر را به خمیر اضافه کنید، همچنین مخمر را با آب و شکر مخلوط کنید و مجدداً به خمیر اضافه کنید.
 
در مرحله بعد عصاره گل یا گلاب را به خمیر اضافه کنید وآن را ورز دهید تا فرم بگیرد، دقت کنید که خمیربه دست‌ها نچسبد.
 
مرحله دوم این شیرینی اضافه کردن خرما به خمیر است.
 
مواد لازم:
مقداری خرمای بدون پوست، یک قاشق غذاخوری دارچین، یک دوم قاشق غذاخوری هل، ۵۰۰ گرم گردو، یک دوم فنجان شکر، ۵۰۰ گرم پسته و مقداری کره آب شده.
 
ترکیب تمام مواد بالا را در یک کاسه ریخته با مقدار کمی کره آب شده روی حرارت به هم بزنید تا یکدست شود.
 
در مرحله بعد خمیر را به صورت گلوله‌های کوچک درآورده با وردنه آن‌ها را صاف کرده مقداری از خرما را درون آن گذاشته و لبه‌های خمیر را به هم بچسبانید، همچنین می‌توانید از قالب‌های مخصوص برای این شیرینی هم استفاده کنید. خمیر‌های آماده را می‌توانید درون فر گذاشته در دمای ۲۴۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه آماده کنید یا می‌توانید این خمیر‌ها را در تابه به همراه مقداری کره سرخ کنید.
 
 
بستنی وانیلی با خرما
 
 
با این خرماها در ماه رمضان پر انرژی بمانید + آموزش
 
 
از جمله دیگر خوراکی‌ها اضافه کردن خرما به بستی وانیلی پس از افطار است که می‌تواند یک میان وعده خوب و مقوی و تقویت کننده اعصاب معده تا قبل از خوردن شام باشد. هر چند که نباید این خوراکی را بلافاصله پس از نوشیدن چای یا آبجوش مصرف کرد. /باشگاه خبرنگاران
 
منبع: thekitchn

About عطیه نصرتی

Check Also

این خوراکی‌ها را نباید با معده خالی بخورید! 

این خوراکی‌ها را نباید با معده خالی بخورید!