چهارمین جشنواره رشته و خشکار در دهستان طاهر گوراب صومعه سرا برگزار شد.

همای گیلان؛دبیر جشنواره رشته و خشکار با اشاره به اینکه این جشنواره با هدف حفظ آداب و رسوم محلی و معرفی سوغات گیلان برگزار شد گفت : جشنواره رشته و خشکار برای چهارمین سال پیاپی در دهستان طاهر گوراب صومعه سرا برگزار شد.
جاوید وفائیان افزود: در این جشنواره علاوه بر اجرای بازی های بومی – محلی نظیر لافند بازی، طناب کشی، آیین های محلی و همچنین موسیقی محلی، نمایشگاه رشته خشکار و محصولات کشاورزی هم در ۲۰ غرفه برگزار شد.
وی گفت: بیش از ۵ هزار نفر از این جشنواره دیدن کردند.
دبیر جشنواره رشته خشکار با اشاره به اینکه رشته خشکار از شیرینی های سنتی گیلان است افزود: همه ساله جوانان طاهرگورابی با عنوان رشته پزی به استان های کشور سفر می کنند و با پخت این شیرینی درآمد کسب می کنند.
دبیر جشنواره رشته خشکار با اشاره به اینکه شیرینی رشته خشکار با آرد و برنج، شکر، گردو و دارچین تهیه می شود تصریح کرد: پخت این شیرینی در دهستان طاهرگوراب صومعه سرا قدمتی ۳۰۰ ساله دارد./خبرنگاران جوان