برگزاری جلسه شهردار لنگرود با آتشنشانان ایستگاه شماره یک و دو در دومین روز کاری
همای خبر به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهرلنگرود،
شهردار لنگرود در دومین روز کاری خود، جلسهای را با آتشنشانان ایستگاههای شماره یک و دو برگزار کرد. این جلسه با هدف بررسی وضعیت جاری آتشنشانی و نیازهای موجود در این حوزه تشکیل شد.
در این جلسه، شهردار ضمن تقدیر از خدمات شبانهروزی آتشنشانان، به اهمیت ارتقاء تجهیزات و بهبود شرایط کاری آنها اشاره کرد. همچنین، وی تأکید کرد که حمایت از آتشنشانان وظیفهای ملی و اجتماعی است و باید به آن توجه ویژهای شود.
آتشنشانان نیز در این جلسه، به ارائه گزارشهایی از چالشها و نیازهای خود پرداختند. آنها خواستار بهبود امکانات، تجهیزات و آموزشهای تخصصی برای افزایش کیفیت خدمات و ارتقاء ایمنی شهروندان شدند.
در پایان این جلسه، شهردار لنگرود قول داد که با بررسی بهترین راهحلها، اقدامات لازم را برای رفع مشکلات آتشنشانان انجام خواهد داد و همکاریهای نزدیکتری را با این نهاد در جهت حفظ جان و مال شهروندان برقرار کند.
این جلسه نشاندهنده توجه مقامهای شهری به مسائل ایمنی و اهمیت کار آتشنشانی در جامعه است و امید میرود با همکاریهای بیشتر، سطح ایمنی شهروندان افزایش یابد.