چاپ مطلب چاپ مطلب

بشارتی مدیر روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی گیلان خبر داد: دیدار با خانواده جنگلبان تالشی شهید رشید غفاری

بشارتی مدیر روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی گیلان خبر داد:

دیدار با خانواده جنگلبان تالشی شهید رشید غفاری

 

 

مراسم اختتامیه جشنواره درختان رشید نیز ۲۷ شهریور ماه سال جاری برگزار می شود و آثار متعددی در قالب های مختلف به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است.

به مناسبت گرامیداشت بیست و سومین سالگرد شهادت رشید غفاری جنگلبان تالشی و به همت روابط عمومی منابع طبیعی استان گیلان تور خبرنگاران با خانواده این شهید گرانقدر دیدار و گفتگو کردند .

مناسبت گرامیداشت بیست و سومین سالگرد شهادت رشید غفاری جنگلبان تالشی و به همت روابط عمومی منابع طبیعی استان گیلان تور خبرنگاران با خانواده این شهید گرانقدر دیدار و گفتگو کردند .

 

 

 

به گزارش همای خبر ؛ به نقل از هویت گیلان ؛ .در این تور خبری که با حضور محمد اسماعیل حبیبی معاون اداری و مالی حوزه هنری گیلان،امین بشارتی مدیر روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی استان ، پونه نیکوی معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد انزلی و جمعی از خبرنگاران استان برگزار شد خانواده شهید رشید غفاری از مسئولان خواستند تا بعد از گذشت بیست و سه سال از شهادت مظلومانه این شهید که توسط قاچاقچیان چوب در منزلش به شهادت رسید، قاتل وی را شناسایی و به مجازات عمل غیر انسانی اش برسانند، متاسفانه بعد از بیست و سه سال از شهادت این شهید بزرگوار تاکنون پرونده ی این قتل مفتوح و قاتلین نیز شناسایی نشده اند .

امین بشارتی مدیر روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی استان گیلان در این مراسم ضمن گرامیداشت یاد و خاطره ی شهید رشید غفاری اظهار داشت ::شامگاه شانزدهم شهریورماه سال ۱۳۸۱ رشید غفاری در منزل شخصی خود و در جلوی چشمان اعضای خانواده توسط قاچاقچیان چوب نقش بر زمین شد و به شهادت رسید اما متاسفانه پس از گذشت ۲۳ سال هنوز قاتل این جنگلبان شناسایی و مجازات نشده است.

وی با تاکید بر اینکه تاکنون مطالبه خانواده غفاری در خصوص احراز شهادت وی احراز نشده است ، گفت:جنگلبانان مظلوم و پرتلاش نیازمند حمایت های مردم و مسوولین هستند ، امید است اهالی هنر و رسانه جهت رساندن صدای مظلومیت رشید غفاری و سایر جنگلبانان با این قشر زحمتکش همراه شوند.

در ادامه محمد اسماعیل حبیبی معاون اداری و مالی حوزه هنری گیلان از ارسال آثار متعدد به دبیرخانه جشنواره درختان رشید خبر داد وافزود :داوری آثار ارسالی به جشنواره توسط داوران و بر عهده حوزه هنری گیلان می باشد.

وی درادامه افزود :گسترش و گستره نام رشید غفاری در آثار مختلف و در کلمات متعدد همان چیزی است که با گذر زمان کمرنگ نشده و از بین نمی رود بلکه با زبان هنر پایدارتر و پررنگ تر از قبل باقی خواهد ماند.

،این جشنواره در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و زنده نگهداشتن یاد و خاطره رشید غفاری انسان بزرگی که قامتش جهت نفس کشیدن درختان نقش بر زمین شد تا درختان استوار باشند و به طبیعت حیاتی دوباره دهند ، برگزار می شود.

معاون حوزه هنری گیلان یادآور شد:هنرمندان و رسانه ها به دنبال زنده نگهداشتن یاد و خاطره انسان بزرگی هستند که جهت حفاظت از منابع طبیعی استان نفس و جان خود را نثار کرد و صدای مظلومیت این جنگلبان شریف و سایر جنگلبانان باید به گوش مردم و مسوولین برسد.

وی هنر را ابزاری جهت جاویدان کردن نام و نشان انسان های بزرگی عنوان کرد که در راستای حفظ ارزش و آرمان های خود جان خود را نیز فدا کرده اند.

 

پونه نیکوی معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد انزلی نیز درادامه این مراسم به خبرنگاران گفت :از فروردین ماه سال گذشته در راستای حمایت از خانواده این جنگلبان ترور شده و شنیدن روایت ترور وی با خانواده اش دیدار داشتیم.

 

وی گفت:متاسفانه با گذشت بیش از دو دهه از وقوع این جنایت هولناک هنوز پرونده این شهید بزرگوار مفتوح است ، شناسایی قاتل و مجازات او و همچنین احراز شهادت وی از مطالبات و خواسته خانواده رشید غفاری، همه جنگلبانان و مردم گیلان است.

 

معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد انزلی با بیان اینکه اگرچه در بخش قضایی این پرونده قتل هنوز نتایجی حاصل نشده است ، تصریح کرد: هنر ابزاری برای بیان ناگفته های اجتماعی ، ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و همچنین زنده نگهداشتن یاد و خاطره همه دلیرمردانی است که در راه انجام خدمت و حفظ ارزش ها و آرمان های نظام از هیچ تلاشی حتی تقدیم جان خود دریغ نمی کنند.

وی گفت:مراسم رونمایی از پوستر فراخوان و جایزه ملی «درختان رشید» آذرماه سال گذشته همزمان با سالروز شهادت میرزا کوچک خان جنگلی در منزل ایشان برگزار شد که این فراخوان در قالب

های شعر (کلاسیک، نیمایی و سپید)، داستان، نماهنگ، پوستر و … منتشر شده بود.

نیکوی خاطرنشان کرد:مراسم اختتامیه جشنواره درختان رشید نیز ۲۷ شهریور ماه سال جاری برگزار می شود و آثار متعددی در قالب های مختلف به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است.

وی با اشاره به شجاعت و اعتقادات رشید غفاری در راستای صیانت از انفال یادآور شد:این جنگلبان دلیر گیلانی ، آدم آینده بود و هست که پس از دو دهه اصحاب فرهنگ و هنر گیلان در کنار هم هستند تا روایت دلاوری این انسان بزرگ را به اشکال مختلف و در قالب های متعدد به تصویر بکشند.

وی افزود:دست نوشته هایی از این مرد بزرگ در خصوص حفاظت و صیانت از جنگل ، انفال و ارتباط با خدا ، سید الشهدا و شهادت آن حضرت باقی مانده که هر انسانی را به تفکر و تامل وامیدارد.

 

نیکوی یادآور شد:رشید بر زمین افتاد تا درختان بر زمین نیفتند و این نشان از حس مسوولیت و تعهد در راه انجام خدمت و صیانت از انفال است.

وی خاطرنشان کرد:خون سرخ رشید مسیری سبز جهت حفاظت درختانی است که به جای رشید نفس می کشند و زندگی بخش طبیعت هستند.

 

نیکوی در خاتمه افزود :رشید غفاری و ناصر پیروی از جنگلبانان صاحب واقعه هستند و بیان روایت واقعه رشید غفاری امروز اصحاب فرهنگ و هنر را گرد هم آورده است

About مدیر خبر1

Check Also

آسیب وحادثه ای دیگر برای جنگلبانان تالش

آسیب وحادثه ای دیگر برای جنگلبانان تالش   به گزارش همای خبر، به نقل از …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *