تشریح آنچه در تابستان 1403 گذشت:
ركورد نیاز مصرف برق استان گیلان در سالجاری 16مرداد با ثبت 2113.3 مگاوات / رشد 4 درصدی انرژی تحویلی به مشتركان نسبت به مدت مشابه سال گذشته
مسعود صادقی خمامی مدیرعامل توزیع مدیرعامل شرکت توزیع برق گیلان طی گزارشی وضعیت مصرف برق استان در فصل پیک تابستان را تشریح کرد.
صادقی ضمن تشکر و قدردانی از صبر و شکیبایی مشترکان گیلانی و همراهی دلسوزانه آنان در گذر از فصل پیک تابستان، اظهار داشت: برنامه ریزی برای مدیریت بار مصرف برق در گیلان از اردیبهشت سالجاری آغاز شد و علاوه بر عقد تفاهم نامه با مشترکان در تعرفه های مختلف، پایش دقیق مصرف نیز در دستور کار قرار گرفت.
وی افزود: طبق آمارهای موجود و براساس پایش صورت پذیرفته تا 20 شهریور سالجاری بیش از 4100 میلیون كیلووات ساعت انرژی تحویلی به مشترکان گیلانی داشتیم که نشان دهنده رشد 4 درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته است.
مدیرعامل توزیع برق گیلان گفت: ساعت 12و 55 دقیقه در تاریخ 16 مرداد سالجاری با دمای محسوس 40 درجه سلسیوس، نیاز مصرف برق استان به 2113.3 مگاوات رسید که بیشترین عدد ثبت شده در سالجاری می باشد.
صادقی تاکید کرد: باتوجه به برنامه های آگاه سازی مدیریت مصرف از جمله “پویش با انرژی”، انعقاد تفاهم نامه با مشترکان در تعرفه های مختلف، پایش دقیق مصرف برق ادارات و دستگاه های اجرایی و سایر طرح ها و برنامه های اجرایی، رکورد نیاز مصرف استان نسبت به فصل پیک سال گذشته 4.2 درصد کاهش داشته است اما متوسط “حداکثر نیاز مصرف های روزانه” سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته بیش از 8.2 درصد افزایش داشته است.
وی خاطرنشان ساخت: استان گیلان بر خلاف تعداد زیادی از استان ها، از میزان مشترکان صنعتی کمتری برخوردار است و تنها قریب به 16 درصد کل مشترکان در این تعرفه قرار دارند، اما با این وجود طی همکاری بسیار مناسب با انجمن مدیران صنایع گیلان، سازمان صمت و مشترکان صنعتی استان، موفق شدیم به بهترین شکل ممکن برنامه های مدیریت بار استان را اجرا کنیم.
مدیرعامل توزیع برق گیلان با اشاره به اینکه 78 درصد مشترکان این شرکت در تعرفه خانگی هستند، تصریح کرد: از 16 خرداد تا 17 شهریور سالجاری تعداد روزهای اعمال مدیریت اضطراری بار در استان 47 روز بوده است.
وی تاکید کرد: از شروع ایام اوج بار در تاریخ 16 خرداد ماه 1403 لغایت 17 شهریور ماه 1403 بصورت مقطعی خاموشی های کوتاه مدتی حادث شد که ناشی از اتفاقات فنی شبکه های صنعت برق استان گیلان بوده است.
صادقی در پایان گفت : این شرکت درحال حاضر قریب به یک میلیون و 657 هزار مشترک در کل استان دارد که این حجم بالای تعداد مشترک ، توزیع برق گیلان را در زمره یکی از بزرگترین شرکت های خدمات رسان کشور قرار داده است

پایگاه خبری و تحلیلی همای خبر پایگاه خبری و تحلیلی همای خبر|پایگاه خبری و تحلیلی همای گیلان|پایگاه خبری و تحلیلی استان گیلان|اخبار گیلان| اخبار روز گیلان | خبرهای گیلان| با اخبار گیلان همراه شوید|