چاپ مطلب چاپ مطلب

تعرفه ۱۰۰ درصدی واردات خودرو، مصرف کننده را هدف گرفته است

تعرفه ۱۰۰ درصدی واردات خودرو، مصرف کننده را هدف گرفته است

 

🔹پیش از این تعرفه واردات خودروهای خارجی ۶۰ درصد بود که اکنون صحبت از تعرفه ۱۰۰ درصدی برای سال آینده مطرح شده و با این روند بدون تردید نباید منتظر روند کاهشی قیمت خودروهای وارداتی برای مصرف کننده باشیم که این مورد نه به نفع خودروساز و نه مصرف کننده خودروها است.

 

🔹هرچقدر تعرفه‌ها کاهش یابد، طیف بیشتری از مردم می‌توانند خودرو وارداتی بخرند و اگر این اتفاق بیفتد خودروهای اقتصادی با قیمت زیر یک میلیارد تومان در دسترس خواهند بود بنابراین طیف گسترده‌تری از مصرف‌کنندگان می‌توانند خودرو ایمن و مناسب در اختیار داشته باشند.

 

🔹علاوه بر این تعرفه‌های سنگین، سیاست‌های قطره‌چکانی در واردات و ایجاد فاصله‌های زمانی میان عرضه خودروهای جدید، باعث عدم توازن بین عرضه و تقاضا می‌شود. در نتیجه، تقاضای انباشته‌شده افزایش می‌یابد و بازار دلالی شکل می‌گیرد

About مدیر خبر1

Check Also

شهردار ذاکری : ظرفیت‌های سرمایه گذاری در چاف و چمخاله بالاست

شهردار ذاکری : ظرفیت‌های سرمایه گذاری در چاف و چمخاله بالاست امسال ۱۵۰ میلیاردتومان اعتبار …