چاپ مطلب چاپ مطلب

تهدیدهای نسخه‌های غیررسمی اپلیکیشن شاد

تهدیدهای نسخه‌های غیررسمی اپلیکیشن شاد

رئیس پلیس فتا از تهدیدهای نسخه‌های غیررسمی اپلیکیشن «شاد» خبر داد .

 

به گزارش همای خبر ، سرهنگ “امیر حسین نقی مهر” ضمن تبریک آغاز سال تحصیلی جدید، بر ضرورت رعایت نکات ایمنی در فضای مجازی به‌ویژه در استفاده از اپلیکیشن «شاد» تأکید کرد و هشدار داد: نصب نسخه‌های غیررسمی این برنامه می‌تواند به نفوذ بدافزارها و سرقت اطلاعات منجر شود.

وی افزود : استفاده از اپلیکیشن «شاد» به‌عنوان بستر رسمی آموزش مجازی، بر لزوم نصب نسخه اصلی از منابع معتبر همچون سایت آموزش و پرورش بوده و  نسخه‌های غیررسمی می‌تواند باعث نفوذ بدافزار و سرقت اطلاعات کاربران شود.

رئیس پلیس فتا استان همچنین بر اهمیت حفظ حریم خصوصی دانش‌آموزان اظهار داشت و گفت: بارگذاری تصاویر شخصی، اطلاعات هویتی و داده‌های حساس در گروه‌های آموزشی می‌تواند زمینه‌ سوءاستفاده افراد سودجو را فراهم کند.

سرهنگ نقی مهر نقش والدین در نظارت بر نحوه استفاده فرزندان از شبکه‌های اجتماعی را مهم دانست و توصیه کرد: دانش‌آموزان از کلیک روی لینک‌های ناشناس یا مشکوک خودداری کنند، چرا که این لینک‌ها ممکن است حاوی بدافزار یا صفحات جعلی فیشینگ باشند.

سایت پلیس فتا به آدرس www.fata.gov.ir آماده دریافت گزارش‌های مردمی بوده و شهروندان گرامی می‌توانند آخرین اخبار، حوادث و رویداد‌های سایبری را از این طریق دریافت نمایند. همچنین شماره تماس ۰۹۶۳۸۰ مربوط به مرکز فوریت‌های سایبری پلیس فتا به‌صورت شبانه‌روزی آماده پاسخگویی به سؤالات شهروندان می‌باشد

About مدیر خبر1

Check Also

از لاهیجان تا برزیل ۲۰۲۵؛ و حمایت مدیرکل آموزش و پرورش گیلان از ستایش یوسفی، دختر فوتسالیست نخبه لاهیجانی

همای خبر به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان گیلان، در آیینی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *