توزیع کودهای شیمیایی در گیلان رکورد شکست!

توزیع کودهای شیمیایی در گیلان رکورد شکست!

به گزارش همای خبر به نقل از روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گیلان،

حسن همتی، مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گیلان، اعلام کرد: «در سال زراعی جاری، ۲۲ هزار و ۳۳۰ تن کود برای کارگزاران استان تا پایان دی ماه توزیع شد و از این میزان، ۲۱ هزار و ۴۷۶ تن شامل بیش از ۱۳ هزار و ۴۳۶ تن کود ازت، ۹۵۳ تن فسفات و ۷ هزار و ۸۶ تن پتاس به دست کشاورزان گیلان رسید. این رقم نسبت به سال‌های گذشته نوید یک برداشت پربار و رونق کشاورزی در استان را می‌دهد.»

وی افزود: «کود ازت باعث افزایش رشد سبزینه و کیفیت محصول، کود فسفات به تقویت ریشه و افزایش مقاومت گیاه در برابر بیماری‌ها کمک می‌کند و پتاس نیز با بهبود مقاومت گیاه در برابر تنش‌های محیطی و افزایش میزان قند و طعم محصول، نقش حیاتی در کشاورزی گیلان ایفا می‌کند.»

همتی تاکید کرد: «توزیع این حجم از کود نه تنها نشان‌دهنده حمایت بی‌وقفه دولت از کشاورزان است، بلکه می‌تواند تحولی در عملکرد محصولات استان ایجاد کند و آینده کشاورزی گیلان را تغیر دهد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *