همای گیلان: روابط عمومی دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام، اخبار برخی رسانه ها پیرامون دیدارهای دکتر محسن رضایی در استان گیلان را تکذیب کرد.

اخیرا برخی رسانه ها در استان گیلان، شایعاتی مبنی بر دیدارهای دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام را منتشر ساخته اند که تکذیب می شود.
در این اطلاعیه آمده است به اطلاع می رساند: سفر اخیر دکتر محسن رضایی به استان گیلان صرفاً برای حضور و سخنرانی در مراسم یادواره 540 شهید شهرستان صومعه سرا بوده و در این سفر ایشان با استاندار و نماينده ولي فقيه در استان و جمعی از نمايندگان مجلس شورای اسلامی كه در استان بودند ديدار داشته است و در این دیدارها محور بحث هاي دبیر مجمع تشخیص نظام با مسولان استان براي توسعه و اقتصاد استان بوده است.
روابط عمومی دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام ضمن تکذیب اخبار و شایعات غیرموثق در رسانه های گروهی، در صورت تکرار، حق پیگیری حقوقی را برای خود برقرار می داند.//تابناک
پایگاه خبری و تحلیلی همای خبر پایگاه خبری و تحلیلی همای خبر|پایگاه خبری و تحلیلی همای گیلان|پایگاه خبری و تحلیلی استان گیلان|اخبار گیلان| اخبار روز گیلان | خبرهای گیلان| با اخبار گیلان همراه شوید|