حادثه ایی دلخراش/ 4 دانش آموزی که جان باختند

همای گیلان : چهار دانش آموز نيکشهري صبح امروز به طرز فجيعي زير چرخ هاي يک کاميون جان خود را از دست دادند.

به نقل ميزان، رئيس اورژانس ايرانشهر گفت: ساعت هفت صبح امروز بر اثر برخورد کاميون به پشت وانت سرويس دانش آموزان در مسير روستاي آپدوم از توابع بخش لاشار نيکشهر سه نفر در دم و يک نفر هم حين انتقال به بيمارستان جان باختند.
ناصح با اشاره به اينکه به محض اعلام اين حادثه، دو دستگاه آمبولانس از اورژانسهاي مسکوتان و اسپکه به محل اعزام شدند، افزود: يک نفر ديگر از دانش آموزان در حال انتقال به بيمارستان است و حال راننده وانت خوب گزارش شده است.
وي افزود: به علت نبود مدرسه در مقطع راهنمايي، دانش آموزان اين مناطق توسط وانت سرويسها از روستاهاي اطراف به مدارس اسپکه و لاشار منتقل مي شوند. گفته مي شود راننده اين وانت، پدر دو تا از دانش اموزان فوت شده است.

همچنين عليرضا نخعي مدير کل آموزش و پرورش سيستان و بلوچستان در گفتگو با ايرنا با تسليت اين ضايعه دلخراش به خانواده اين دانش آموزان گفت:اسامي دانش آموزان فوتي شامل سعيده اميري جوان، زهرا اميري جوان، زبيده اميري جوان و فاطمه بلوچ لاشاري و محصل مجروح زهرا اميري رجاء است.