چاپ مطلب چاپ مطلب

حدود ۴۰۰ شرکت فناور در گیلان فعالیت می کنند  سرپرست پارک علم و فناوری گیلان گفت: حدود ۴۰۰ شرکت و هسته فناور در پارک علم و فناوری گیلان فعالیت می کنند

حدود ۴۰۰ شرکت فناور در گیلان فعالیت می کنند

سرپرست پارک علم و فناوری گیلان گفت: حدود ۴۰۰ شرکت و هسته فناور در پارک علم و فناوری گیلان فعالیت می کنند

امیر ملک پور در آئین افتتاح بیست و پنجمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش فناوری و فن بازار استان گیلان در دانشکده کشاورزی مرکز نوآوری دانشگاه گیلان به تشریح اهداف و دستاوردهای این نمایشگاه پرداخت و اظهار کرد: هدف اصلی برپایی این نمایشگاه هدایت پژوهش‌های دانشگاهی و مراکز پژوهشی به سمت فناوری و اتصال آن به بازار برای ایجاد ثروت است.

 

رئیس دبیرخانه بیست و پنجمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار در استان گیلان با اشاره به نقش مؤثر نمایشگاه‌ها در اقتصاد داخلی افزود: در این نمایشگاه، پژوهشگران و فناوران از مراکز رشد و پارک‌های علم و فناوری حضور دارند.

 

ملک پور بیان داشت: برپایی اینگونه نمایشگاه‌ها سبب شناسایی ایده‌های پژوهشی که قابلیت تبدیل به محصول یا خدمت بازارپسند را دارند، می‌شود

 

رئیس دبیرخانه بیست و پنجمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار در استان گیلان تعداد شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان در استان گیلان را حدود ۴۰۰ شرکت فناور اعلام کرد و گفت: تعداد ۱۰۲ شرکت دانش‌بنیان هستند.

 

سرپرست پارک علم و فناوری گیلان با بیان اینکه بیش از ۵۰ درصد این شرکت‌ها در پارک علم و فناوری گیلان مستقر هستند، تصریح کرد: برای شرکت‌هایی که می‌خواهند به سمت دانش‌بنیان شدن حرکت کنند، تقویت بخش تحقیق و توسعه R&D، ( توسعهٔ فناور) ضروری است تا بتوانند محصولات متمایز و تجاری‌سازی شده‌ای تولید کنند و مشکلات اجتماعی را حل نمایند.

 

رئیس دبیرخانه بیست و پنجمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار در استان گیلان در پایان سخنان خود بر اهمیت این نمایشگاه جهت ایجاد فرصت‌های شغلی و کسب و کار برای فارغ‌التحصیلان دانشگاهی تأکید کرد

About مدیر خبر1

Check Also

مسافران برگشت از سفر خود را مدیریت کنند

مسافران برگشت از سفر خود را مدیریت کنند رئیس پلیس راه استان با اشاره به …