چاپ مطلب چاپ مطلب

حسن پور رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی گیلان در نشست با اتحادیه سردخانه داران کیوی استان

حسن پور رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی گیلان در نشست با اتحادیه سردخانه داران کیوی استان

عدم اعلام تعرفه سال ۱۴۰۳ به سرمایه گذاران حوزه سردخانه

حسبن پور رئیس کمسیون کشاورزی اتاق ،ضمن گلایه از عدم اعلام تعرفه سال ۱۴۰۳ به سرمایه گذاران حوزه سردخانه افزود: سازمان حمایت ازحقوق مصرف کنندگان و تولید کنندگان در تعیین نرخ هزینه نگهداری میوه در سردخانه ها را شفاف مشخص نمیکند و تولیدکنندگان را به نوعی با سردخانه داران بابت بعضی از هزینه های جانبی در سردخانه به نرخ توافقی واگذار کرده است که گهگاهی نارضایتی باغداران را ایجاد کرده که انتظار می‌رود کارگروهی مصوب شود که با کارشناسی دقیق در استان نرخ سردخانه با همه جوانب سبد یا باکس پالت و هزینه های ورودی و خروجی وغیره برای باغدار مشخص تا از اختلافات احتمالی پیشگیری شود.

حسن پور در ادامه جلسه از حذف دفتر صدور گواهی بهداشت واحد قرنطینه از پنجره واحد تجاری در داخل گمرک گلایه و درخواست بازگشایی دفتر قرنطینه در گمرک شد وبیان کردند با توجه به ایجاد ساختمان سازمان حفظ نباتات در استارا که نتیجه تلاش و پیگیری آقای دکتر صالح محمدی و همکارانش در استان بود و برای کشور و استان افتخاری هست ولی آن دلیلی نمیتواند بر این باشد که بجای تسریع روند صادرات محصولات کشاورزی و تشویق صادرکنندگان،هزینه های جانبی برای آنها ایجاد کنیم.

رئیس کمیسیون کشاورزی افزود .

صدور و اخذ (کی ار کد )گواهی ارتقای سلامت در کشور در صنعت کشاورزی و در گیلان در صنعت کیوی اقدامی بزرگ و رو به رشد هست که می‌تواند این صنعت را از سنتی به صنعتی ارتقا دهد ولی متاسفانه برای تولید کنندگان و صادرکنندگان این محصول برای کشور هند این مورد توجیح علمی وکارشناسی ندارد که چرا باید گواهی ارتقای سلامت یک باغ که توسط یک واحد ریجستر شده به حفظ نباتات کشور معرفی شده،توسط کشور هدف صادراتی تایید شود. مگر کشور هدف هر سال برای کنترل تولید آن باغ به کشور ما جهت بازدید از باغ مراجعه می‌کند!؟

تولیدکنندگان و واحدهای سورت و بسته بندی ریجستر شده در خواست بازنگری در این مورد و نامه نگاری های لازم به کشور هند از طریق وزارت جهاد کشاورزی هستند تا موضوع تخصصی و کارشناسی شده اجرائی شود

About مدیر خبر1

Check Also

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان خبر داد: افزایش ۲۱ درصدی تولید عسل در گیلان با کاهش مصرف شکر

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان خبر داد: افزایش ۲۱ درصدی تولید عسل در گیلان با کاهش مصرف شکر