چاپ مطلب چاپ مطلب

حضور استاندار گیلان و فرماندار رشت در نماز جمعه رشت

نماینده عالی دولت در گیلان و فرماندار رشت با حضور در مصلی امام خمینی (ره) رشت، در نماز عبادی سیاسی جمعه این هفته که با رعایت پروتکل‌های بهداشتی برگزار شد، شرکت کردند.

همای خبر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری رشت؛ دکتر اسدالله عباسی استاندار گیلان و علی فتح اللهی فرماندار رشت با حضور در مصلی امام خمینی (ره) شهر رشت، در مراسم عبادی سیاسی نماز جمعه این هفته که به امامت آیت الله فلاحتی نماینده ولی فقیه در استان و با حضور اقشار مختلف مردم مومن و خداجو و با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار شد، شرکت کردند.

پس از اقامه نماز جمعه استاندار گیلان با حضور در جمع نمازگزاران با تعدادی از آنان گفت‌وگو کرد.

 دکتر عباسی استاندار با همراهی فرماندار رشت بعد از شرکت در نماز عبادی-سیاسی جمعه رشت، با حضور بر مزار سردارجنگل و قرائت فاتحه و نثار گل، به مقام شامخ میرزاکوچک جنگلی و شهدای آرمیده در سلیمانداراب رشت، ادای احترام کردند.

نماینده عالی دولت در گیلان و فرماندار رشت همچنین با حضور بر مزار شهید عطری از مدافعان حرم و شیون فومنی از شاعران برجسته گیلانی، فاتحه قرائت کردند.

با کانال همای خبر همراه باشیدhttp://@homaygilanir

About مدیر خبر1

Check Also

مراسم رونمایی از پوستر جشنواره بزرگ نقاشی کودکان و نوجوانان تورنگ ۳ صبح امروز در سالن اجتماعات شهرداری لنگرود برگزار شد

همای خبر به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر لنگرود : در این …