چاپ مطلب چاپ مطلب

دبیر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور: ستون فقرات عدالت در تولید، حمایت از صنایع کوچک است

دبیر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور: ستون فقرات عدالت در تولید، حمایت از صنایع کوچک است

ارشاد استعدادی با حضور در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید گیلان گفت:
اجرای ۹۰ درصدی مصوبات کارگروه استانی در جهت رفع موانع و مشکلات بنگاه‌های اقتصادی استان نشانه مطلوبی است

همای خبر_ به گزارش روابط عمومی اداره کل صمت گیلان؛ جلسه هفتم کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در استان با حضور ارشاد استعدادی، دبیر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور در محل استانداری گیلان به ریاست استاندار و مشارکت اعضای کارگروه با هدف بررسی وضعیت مشکلات بنگاه‌های اقتصادی استان تشکیل گردید.

دبیر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور برگزاری ۶ جلسه اصلی کارگروه و حضور استاندار در تمامی جلسات نشان دهنده توجه به امر تولید دانست و گفت: اخیرا قوه قضاییه نیز بخشنامه‌ای برای حمایت ویژه از تولید صادر کرده‌اند که بیانگر حمایت همه جانبه ارکان کشور از حوزه تولید است .

ارشاد استعدادی این بخشنامه را یک مزیت فوق العاده برای صیانت از تولید توصیف و اعلام کرد: بسیاری از مشکلات و چالش‌های صنعتی با این رویکرد دستگاه قضایی رفع و رجوع خواهد شد و تصویب و اجرای مصوبات کارگروه را تحکیم و تقویت می‌نماید.

وی عملکرد ۱۲۱ موردی مصوبات کارگره استانی را در ۷ ماه سال جاری گام مطلوب در حمایت از بنگاه‌های اقتصادی برشمرد و گفت : بر اساس رصد و پایش عملکرد کارگروه؛ بیش از ۷۵ مصوبه بلافاصله اجرا شده است و ۴۰ مورد در روند اجرا قرار دارد و ۶ مصوبه در حال تکمیل پرونده می‌باشد، که تا پایان سال همه آنها با جدیت باید اجرا گردد.

گفتنی است چند مورد از مشکلات واحدهای صنعتی که نیازمند حضور مقام ملی بود، مطرح و تعیین تکلیف گردید .

About نسرین عشقی

Check Also

علمی/برنج آبکش چاق نمی کند؟

علمی/برنج آبکش چاق نمی کند؟   🔹برخی از مادران با تصور اینکه موقع آبکش کردن …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *