در نشست شورای صنفی دانشجویان علوم پزشکی گیلان با رئیس دانشگاه مطرح شد؛
بررسی چالشها و راهکارهای بهبود وضعیت رفاهی و تغذیه دانشجویان
بررسی چالشها و راهکارهای بهبود وضعیت رفاهی و تغذیه در نشستی صمیمی و انتقادی، اعضای شورای صنفی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی گیلان با رئیس دانشگاه، دیدار و گفتوگو کردند و در آن مسائل مرتبط با اسکان، تجهیزات آموزشی و درمانی، حملونقل و سایر دغدغههای صنفی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
به گزارش همای خبر، به نقل از پایگاه اطلاعرسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیلوبدا)؛ نشست شورای صنفی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی گیلان با حضور دکتر محمدتقی آشوبی، رئیس دانشگاه، در دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد.
این نشست با هدف بررسی و بهبود وضعیت رفاهی دانشجویان، بهویژه در حوزه تغذیه، تشکیل شد.
در ابتدای این جلسه، نمایندگان دانشجویان ضمن قدردانی از توجه مسئولان دانشگاه به مسائل صنفی، به بیان دیدگاهها و مشکلات موجود در زمینه تغذیه پرداختند.
عمده دانشجویان خواستار ارتقای کیفیت و تنوع غذایی سلفسرویسها، نظارت مستمر بر روند تهیه و توزیع غذا و توجه به نیازهای تغذیهای دانشجویان مقاطع مختلف شدند.
دانشجویان همچنین در خصوص وضعیت اسکان خوابگاهها، تجهیزات سرمایهای و مصرفی مراکز آموزشی و درمانی، حملونقل بین دانشکدهها و بیمارستانها و سایر نیازهای رفاهی نکاتی را مطرح کردند.
نمایندگان صنفی بر ضرورت توجه به بازخورد دانشجویان در تصمیمگیریهای مدیریتی و افزایش تعامل میان بدنه دانشجویی و مسئولان دانشگاه تأکید کردند.
دکتر محمدتقی آشوبی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با قدردانی از حضور فعال و دغدغهمندی نمایندگان شورای صنفی، اظهار کرد: دیدگاهها و پیشنهادهای دانشجویان در تصمیمسازیهای دانشگاه جایگاه ویژهای دارد.
وی با اشاره به محدودیتهای مالی و ساختاری موجود، افزود: تلاش دانشگاه بر این است تا با بهرهگیری از ظرفیتهای داخلی و همکاری سایر دستگاهها، کیفیت خدمات رفاهی و آموزشی را ارتقا دهد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان همچنین از آغاز برنامهریزی برای بازنگری در نظام تغذیه دانشجویان خبر داد و گفت: در این زمینه از نظرات کارشناسی و مشارکت دانشجویان استفاده خواهد شد