در نشست هماهنگی پروژه‌های عمرانی و شورای مسکن شهرستان مطرح شد تعیین تکلیف اراضی مورد نیاز نهضت ملی مسکن و طرح جوانی جمعیت در لاهیجان

در نشست هماهنگی پروژه‌های عمرانی و شورای مسکن شهرستان مطرح شد

تعیین تکلیف اراضی مورد نیاز نهضت ملی مسکن و طرح جوانی جمعیت در لاهیجان

 

نشست هماهنگی رفع موانع اجرایی طرح‌ها و پروژه‌های عمرانی و شورای مسکن شهرستان لاهیجان، با محوریت تعیین تکلیف اراضی مورد نیاز طرح‌های نهضت ملی مسکن، جوانی جمعیت و خانه امید برگزار شد.

 

به گزارش همای خبر و به نقل از روابط عمومی فرمانداری شهرستان لاهیجان نشست هماهنگی رفع موانع اجرایی طرح‌ها و پروژه‌های عمرانی و شورای مسکن شهرستان، به ریاست علیرضا مسچیان، فرماندار لاهیجان و با حضور رئیس سازمان چای کشور، مدیرکل دفتر فنی امور عمرانی، حمل‌ونقل و ترافیک استانداری گیلان، مدیرکل راه و شهرسازی، مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گیلان در دفتر فرماندار برگزار شد.

 

در این جلسه، آخرین وضعیت اراضی مورد نیاز برای اجرای طرح‌های نهضت ملی مسکن، قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و احداث خانه امید مورد بررسی قرار گرفت و بر ضرورت تسریع در تعیین تکلیف و تأمین زمین مورد نیاز این طرح‌ها تأکید شد.

 

همچنین مقرر شد دستگاه‌های متولی با هماهنگی و همکاری بین‌بخشی، موضوع شناسایی و تأمین اراضی مناسب را با جدیت پیگیری کرده و زمین‌های مورد نیاز پس از تعیین تکلیف، برای اجرای طرح‌های نهضت ملی مسکن، جوانی جمعیت و خانه امید در اختیار دستگاه‌های ذی‌ربط از جمله راه و شهرسازی و بنیاد مسکن قرار گیرد.

 

در ادامه، موانع اجرایی برخی طرح‌ها و پروژه‌های عمرانی شهرستان نیز بررسی و بر تسریع در روند اقدامات، هماهنگی میان دستگاه‌های اجرایی و پیگیری مستمر برای رفع موانع تأکید شد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *