چاپ مطلب چاپ مطلب

دستگیری سارقان مشاعات ساختمان در تالش فرمانده انتظامی تالش از دستگیری ۲ سارق معابر، اماکن دولتی و مشاعات ساختمان و اعتراف به ۵ فقره سرقت در این شهرستان خبر داد

دستگیری سارقان مشاعات ساختمان در تالش

فرمانده انتظامی تالش از دستگیری ۲ سارق معابر، اماکن دولتی و مشاعات ساختمان و اعتراف به ۵ فقره سرقت در این شهرستان خبر داد

 

سرهنگ “محمد رستمی” اظهار داشت: در پی شکایت تعدادی از شهروندان تالش مبنی بر سرقت از مشاعات ساختمان در این شهرستان، موضوع به صورت ویژه در دستور کار پلیس قرار گرفت.

وی در ادامه گفت: ماموران انتظامی این شهرستان با انجام اقدامات فنی پلیسی، ۲ سارق را در این خصوص شناسایی و با هماهنگی قضائی طی عملیاتی جداگانه و غافلگیرانه آن‌ها را در مخفیگاهشان دستگیر کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان تالش در ادامه بیان داشت: متهمان ۳۵ و ۴۶ ساله پس از مواجهه با مستندات پلیس چاره ای جز بیان حقیقت نداشتند و در بازجویی‌های تکمیلی به ۳ فقره سرقت از معابر، یک فقره سرقت از اماکن دولتی و یک فقره سرقت از مشاعات ساختمان اعتراف و پس از تشکیل پرونده به مراجع قضائی معرفی شدند.

این مقام انتظامی در پایان با تاکید بر رعایت اصول و نکات پیشگیری از سرقت توسط مردم، افزود: ارتقاء نظم و امنیت همواره در دستور کار پلیس قرار دارد

About مدیر خبر1

Check Also

ماجرای اعتصاب زندانیان در قزلحصار چه بود؟ رسانه‌های معاند طرفدار سارقان مسلح شدند

ماجرای اعتصاب زندانیان در قزلحصار چه بود؟ رسانه‌های معاند طرفدار سارقان مسلح شدند 🔹روز گذشته …