دستگيري سارقان مشاعات ساختمان در تالش فرمانده انتظامي تالش از دستگيري 2 سارق معابر، اماکن دولتي و مشاعات ساختمان و اعتراف به 5 فقره سرقت در اين شهرستان خبر داد

دستگيري سارقان مشاعات ساختمان در تالش

فرمانده انتظامي تالش از دستگيري 2 سارق معابر، اماکن دولتي و مشاعات ساختمان و اعتراف به 5 فقره سرقت در اين شهرستان خبر داد

 

سرهنگ “محمد رستمي” اظهار داشت: در پي شکايت تعدادي از شهروندان تالش مبني بر سرقت از مشاعات ساختمان در اين شهرستان، موضوع به صورت ويژه در دستور كار پليس قرار گرفت.

وي در ادامه گفت: ماموران انتظامي اين شهرستان با انجام اقدامات فني پليسي، 2 سارق را در اين خصوص شناسايي و با هماهنگي قضائي طي عملياتي جداگانه و غافلگيرانه آن‌ها را در مخفيگاهشان دستگير کردند.

فرمانده انتظامي شهرستان تالش در ادامه بيان داشت: متهمان 35 و 46 ساله پس از مواجهه با مستندات پليس چاره اي جز بيان حقيقت نداشتند و در بازجويي‌هاي تکميلي به 3 فقره سرقت از معابر، يک فقره سرقت از اماکن دولتي و يک فقره سرقت از مشاعات ساختمان اعتراف و پس از تشکيل پرونده به مراجع قضائي معرفي شدند.

اين مقام انتظامي در پايان با تاکيد بر رعايت اصول و نکات پيشگيري از سرقت توسط مردم، افزود: ارتقاء نظم و امنيت همواره در دستور كار پليس قرار دارد