دیدار صمیمی بخشدار رودبنه با حمید رضا اسدی رئیس هئیت کبدی شهرستان لاهیجان
مدیر خبر1 شهریور 23, 1400اخبار, اسلایدشودیدگاهها برای دیدار صمیمی بخشدار رودبنه با حمید رضا اسدی رئیس هئیت کبدی شهرستان لاهیجان بسته هستند640 Views
صبح امروز سهشنبه ۲۳ شهریور ماه ۱۴۰۰
سید علی ذاکر نقیبی بخشدار رودبنه با حمید رضا اسدی رئیس هئیت کبدی شهرستان لاهیجان دیدار نمودند
اختصاصی همای خبر/دراین دیدار بخشدار رودبنه ضمن ابراز خرسندی از این نشست صمیمانه بیان داشت: یکی از مهمترین عواملی که می تواند کدورت و رخوت را ازتن ما بدور کند ورزش است، چون ورزش باعث ایجاد شادابی، صمیمیت در جامعه می شود.
بخشدار رودبنه در ادامه بیان داشت، بخش رودبنه از نظر فرهنگی ورزشی ازپتانسیل بسیار بالایی برخوردار است، وایجاد جشنواره ورزشی در بخش رودبنه بخصوص در خطه سبز ساحلی می تواند استعداد های نهفته را بیدار نماید.
وی بابیان اینکه برای توسعه و اصلاح بخش رودبنه باید ابتدا افکار خودمان را اصلاح کنیم تا بتوانیم به نتیجه مطلوب دست یابیم.
وی با اشاره به اینکه توجه به ظرفیت های موجود در بخش رودبنه و برنامه ریزی را برای دستیابی به موفقیت در زمینه های مختلف الخصوص فرهنگی ورزشی اجتماعی راضروری دانست و افزود: ما انشاءالله بعد فروکش نمودن کرونا، تمام تلاش خودرا در زمینه اجرای جشنواره و مسابقات فرهنگی و ورزشی بخصوص ورزش کبدی در خط ساحلی سحرخیز محله بکار خواهیم گرفت.
شایان ذکر است درپایان، حمید رضا اسدی رئیس هیئت کبدی شهرستان لاهیجان ضمن ارائه گزارشی از اقدامات انجام یافته در سال گذشته در حوزه ورزش کبدی گفت :”ما تمام توان خود را جهت شناساندن این ورزش مفرح در بخش رودبنه بکار خواهیم بست.