دیدار نوروزی استاندار گیلان با خانواده سردار شهید حسین املاکی
همای خبر- به مناسبت سال نو ودر آستانه سالروزشهادت سرداررشید اسلام شهید حسین املاکی،استاندار گیلان با خانواده این شهید دیداروگفتوگو کرد.
هادی حق شناس استاندار گیلان ظهر امروز (پنجشنبه) با حضور در منزل سردار سرافراز اسلام شهید حسین املاکی با خانواده این شهید بزرگوار دیدار و گفت و گو کرد.
هادی حقشناس نماینده عالی دولت در گیلان در این دیدار با تجلیل از صبر و استقامت خانوادههای معظم شهدا، خون شهیدان والامقام را مایه قوام و ثبات درخت انقلاب برشمرد و اظهار داشت: اینگونه مراسم و مناسبتها بهانهای برای تجدید پیمان با آرمانهای امام و انقلاب هست.
وی ماه مبارک رمضان را بهانهای برای تجدید پیمان با آرمانهای امام و انقلاب دانست و گفت: هرچه در راه تکریم خانواده های معظم شاهد و ایثارگران تلاش شود کم است، و خدمت به خانواده های معظم شهدا و جانبازان که در راه خدا از جان خویش خالصانه گذشتند کاری ارزشمند است.
گفتنی است مقام معظم رهبری در وصف شهید حسین املاکی فرمودند: شهيد املاكي شما، كه توي ميدان جنگ شيميايي زدند و خودش هم آنجا در معرض شيميايي بود، بسيجي بغلدستش ماسك نداشت، شهيد املاكي ماسك خودش را برداشت بست بهصورت بسيجي همراهش! قهرمان يعنی اين!
سردار شهید حسین املاکی قائم مقام لشکر ۱۶ گیلان در شب عاشورا سال ۱۳۴۰ در روستای کولاک محله شهرستان لنگرود در این استان متولد شد و در سال ۶۷ براثر حمله شیمیایی رژیم بعث در حلبچه به شهادت رسید.
پایگاه خبری و تحلیلی همای خبر پایگاه خبری و تحلیلی همای خبر|پایگاه خبری و تحلیلی همای گیلان|پایگاه خبری و تحلیلی استان گیلان|اخبار گیلان| اخبار روز گیلان | خبرهای گیلان| با اخبار گیلان همراه شوید|