چاپ مطلب چاپ مطلب

دیدگاه های شهردار لنگرود درباره جشن ها و نقش نوجوانان در مدیریت شهری

صادق صادق پور، شهردار لنگرود ضمن ابراز خرسندی از استقبال کودکان و برگزاری جشن‌ها، گفت: «در هر شرایطی، جشن و شادی موضوع بسیار مهمی است که می‌تواند به امنیت و کیفیت زندگی کمک کند. این فعالیت‌ها قطعاً ثمره بهتری خواهد داشت و می‌تواند منجر به موفقیت‌های روزافزون ما شود.»

 

وی با اشاره به تلاش‌های انجام شده برای فراهم کردن فضایی شاد و مفرح برای کودکان، افزود: «امسال سعی کردیم جشن‌ها را به گونه‌ای برنامه‌ریزی کنیم که مورد علاقه بچه‌ها باشد. برنامه‌ها به گونه‌ای طراحی شده که دانش‌آموزان شهرستان در آن شرکت کنند و با محورهای مدیریت پسماند، ماه مبارک رمضان و ورود به سال جدید همسو شوند.»

 

شهردار لنگرود با بیان اینکه هدف ما این است که کودکان را در مدیریت شهری مشارکت دهیم تا با چالش‌ها و مزایای این مدیریت آشنا شوند، گفت” این مهم است که بچه‌ها از همین سنین دغدغه‌مند مسائل مهمی مانند مدیریت پسماند شوند و بدانند که می‌توانند شهری بهتر و پایدارتر برای زندگی بسازند.

 

صادق‌پور با تاکید بر اینکه باید از همین الان به فکر آینده باشیم و مدیریت شهری را در دستان نسل جوان قرار دهیم، افزود: فراهم کردن فضاهای شاد و نشاط‌آور می‌تواند به نهادینه شدن این فرهنگ کمک کند

About مدیر خبر1

Check Also

قالیباف در لنگرود:حضور در محافل شهدا یک افتخار بزرگ در جامعه اسلامی است‌

قالیباف در لنگرود:حضور در محافل شهدا یک افتخار بزرگ در جامعه اسلامی است‌   محمدباقر …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *