رئيس فرهنگ و ارشاد اسلامي شهرستان لاهيجان در نشست با خبرنگاران گفت : متاسفانه اين شهرستان علي رغم فعاليت هاي هنري و فرهنگي فاقد مجتمع فرهنگي و هنري است .

رئيس فرهنگ و ارشاد اسلامي شهرستان لاهيجان در نشست با خبرنگاران و اصحاب رسانه گفت : دهه فجر يادآور رشادتها، ايثارگري هاي دوران دفاع مقدس و تجديد پيمان با آرمانهاي امام راحل و حضرت آيت الله خامنه اي مي باشد.

جهانگيري افزود : اينجانب از روابط عمومي به اين جايگاه رسيده ام بنابراين با توجه به  شغلي كه داشتم بر مشكلات فرهنگ و همچنين خبرنگاران اگاهی دارم.

وي اظهار داشت : اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي اين آمادگي را دارد تا در خدمت خبرنگاران باشد و آنان رااز امكانات موجود اين اداره بهره مند گرداند.

رئيس فرهنگ و ارشاد اسلامي لاهيجان با اعلام اين مطلب كه خبرنگاران پل ارتباطي بين مردم هستند تصريح كرد : خبرنگاران زحمات زيادي را متقبل مي شوند و خطرات را به جان مي خرند تا مردم را از خدمات مسئولين باخبر نمايند يا اينكه خواسته هاي مردم را به گوش مسئولين برسانند.

جهانگيري اذعان داشت نبايد فقط در روز خبرنگار از خبرنگاران ياد كرد بلكه بايد به ارزش واقعي خبرنگاران پي برد زيرا اگر اين پل ارتباطي نباشد مردم از خدمات باخبر نمي شوند.

وي از نديمي نماينده مردم شهرستانهاي لاهيجان و سياهكل و همچنين مديران استاني به خاطر حسن اعتمادشان نسبت به خوددر انتخابش به عنوان رئیس اداره تقدير و تشكر نمود.

رئيس فرهنگ و ارشاد اسلامي يادآور شد : در اين شهر هنرمندان زيادي وجود دارد كه هيچ وقت كمبود امكانات باعث نشد تا از كارشان دريغ نمايند.

جهانگيري خاطر نشان كرد: در اين شهرستان 120 قرآن آموز و 5 مربي در هفته مشغول يادگيري قرآن كريم هستند ضمن آنكه در كنار كلاس هاي قرآني بحث موسيقي را هم دنبال مي نماييم.

وي با اعلام اين مطلب كه زيرساختها و امكانات شهر لاهيجان مناسب نيست گفت: متاسفانه شهر لاهيجان به رغم همه فعاليت هاي هنري و فرهنگي فاقد مجتمع فرهنگي و هنري مي باشد كه شروع ساخت این مجتمع مربوط به 12 سال پيش است . فقط 3 درصد پيشرفت فيزيكي دارد اما امسال با حمايت هاي نماينده مردم شهرستانهاي لاهيجان و سياهكل يك ميليارد و هشتصد ميليون تومان اعتبار براي آن درنظر گرفته شده است كه اميدواريم با توجه به اينكه اين پرونده در اختيار راه و شهرسازي قرار دارد تا سال آينده بتوانيم فاز اول آن كه مربوط به سالن اجتماعات مي باشد را راه اندازي نماييم.

در پايان هر يك از خبرنگاران به بيان نقطه نظرات خود پرداختند.

SAM_9271