رئیس اورژانس گیلان خبر داد: نجات جان نوجوان ۱۷ساله رشتی از مرگ
مدیر خبر1 آذر 19, 1401اخبار, اسلایدشودیدگاهها برای رئیس اورژانس گیلان خبر داد: نجات جان نوجوان ۱۷ساله رشتی از مرگ بسته هستند43 Views
جمشید محمدی، رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث گیلان اعلام کرد: نیروهای اورژانس گیلان با اقدام صحیح و به موقع، نوجوان ۱۷ساله رشتی را که مسموم شده بود به زندگی بازگرداندند.
همای خبر/دکتر جمشید محمدی، رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث گیلان، با اشاره به نجات جان نوجوان رشتی از مرگ، گفت: در پی دریافت گزارشی مبنی بر کاهش سطح هوشیاری پسری ۱۷ساله بر اثر مسمومیت، گروه فوریتهای پزشکی اورژانس به محل مورد نظر اعزام شدند.
دکتر جمشید محمدی افزود: پس از بررسی وضعیت بیمار که به دلیل مسمومیت دچار توقف نبض و تنفس شده بود، به سرعت عملیات احیای قلبی تنفسی یا CPR را بر روی بیمار آغاز شد و خوشبختانه با اقدامات درمانی صحیح و به موقع نیروهای اورژانس، بیمار با نبض و علایم حیاتی به بیمارستان رازی رشت تحویل داده شد.