همای گیلان:رئيس بازرسي فرماندهي انتظامي استان از صحت عمل و رد رشوه 20 ميليون ريالي ماموران پاسگاه انتظامي ليالستان شهرستان لاهيجان خبر داد.
سرهنگ “حسين محمدپور” در گفتوگو با خبرنگار پايگاه خبري پليس، در تشريح جزئيات اين خبر گفت: ماموران پاسگاه انتظامي ليالستان حین گشتزنی در سطح حوزه استحفاظی به یک دستگاه خودرو پراید مشكوك شده و آن را متوقف كردند.
وي افزود: در بازرسي از راننده خودرو مورد نظر كه سعی در امحاء شيئي داشته، 2 گرم موادمخدر از نوع شيشه كشف شد.
اين مقام انتظامي افزود: متهم 34 ساله حين انتقال به مقر انتظامي مبلغ 20 ميليون ريال وجه نقد براي چشم پوشي از بزه انتسابي و خلاصي و فرار از پيگرد قضائي به ماموران پيشنهاد داد.
رئيس بازرسي فرماندهي انتظامي استان گيلان در پايان با اشاره به اينكه پيشنهاد رشوه با عزت نفس و صحت عمل ماموران رد، مراتب صورتجلسه و متهم براي سير مراحل قانوني به مرجع قضائي معرفي شد از شهروندان خواست، هرگونه انتقاد، پيشنهاد، تقدير، شكايت و يا درخواست از پليس را با سامانه مردمي 197 در ميان بگذارند.