سرپرست فرمانداری انزلی: حمایت از سرمایه‌گذاران بخش خصوصی از اولویت‌های مدیریت شهرستان است

سرپرست فرمانداری انزلی: حمایت از سرمایه‌گذاران بخش خصوصی از اولویت‌های مدیریت شهرستان است

 

عصمت محمددوست، سرپرست فرمانداری انزلی از روند تکمیل یک واحد تولیدی و صنعتی چندمنظوره در حوزه صنایع غذایی واقع در منطقه پیل‌علی‌باغ بازدید کرد.

 

در این بازدید که بابک شکوهی‌راد، معاون هماهنگی امور عمرانی فرمانداری نیز حضور داشت، آخرین وضعیت اجرایی این واحد صنعتی، موانع پیش‌رو و روند پیشرفت فیزیکی پروژه مورد بررسی قرار گرفت.

 

سرپرست فرمانداری انزلی در حاشیه این بازدید با تأکید بر ضرورت حمایت از سرمایه‌گذاران بخش خصوصی، اظهار داشت: ایجاد بستر مناسب برای فعالیت سرمایه‌گذاران و رفع موانع تولید، از مهم‌ترین اولویت‌های مدیریت شهرستان در راستای تحقق توسعه اقتصادی و رونق تولید است.

 

محمددوست با اشاره به ظرفیت‌های این واحد صنعتی افزود: با تکمیل و بهره‌برداری از این مجموعه، زمینه اشتغال مستقیم برای ۷۰ نفر فراهم خواهد شد که این امر می‌تواند نقش مؤثری در کاهش نرخ بیکاری و ایجاد فرصت‌های شغلی پایدار در شهرستان داشته باشد.

 

وی تصریح کرد: تکمیل پروژه‌های تولیدی و صنعتی علاوه بر ایجاد اشتغال، موجب افزایش تولید، رونق اقتصادی و تقویت چرخه کسب‌وکار در منطقه خواهد شد و مجموعه فرمانداری نیز در چارچوب قوانین و مقررات، حمایت‌های لازم را برای تسریع در روند اجرای چنین طرح‌هایی به عمل خواهد آورد.

 

سرپرست فرمانداری انزلی همچنین بر لزوم هماهنگی و همکاری دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط در راستای رفع موانع احتمالی و تسهیل فرآیندهای اداری تأکید کرد و گفت: حمایت از سرمایه‌گذاری بخش خصوصی، یکی از راهکارهای مؤثر در تحقق توسعه متوازن و افزایش بهره‌وری اقتصادی در شهرستان است.

 

این واحد تولیدی و صنعتی چندمنظوره در زمینه تولید بهبوددهنده‌های نان و شیرینی، پودر کیک نیمه‌آماده و همچنین نان صنعتی فعالیت خواهد کرد و با سرمایه‌گذاری بالغ بر ۲۷۰ میلیارد تومان، به‌طور کامل توسط بخش خصوصی در حال اجرا است.

 

بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، در فاز دوم این پروژه نیز تولید اسانس‌های خوراکی و اسپری‌های خوشبوکننده نانو در دستور کار قرار دارد که می‌تواند زمینه توسعه فعالیت‌های این مجموعه و ایجاد فرصت‌های شغلی جدید را فراهم کند.

 

در پایان این بازدید، بر تسریع در روند تکمیل پروژه، رفع موانع موجود و حمایت همه‌جانبه از سرمایه‌گذاران بخش خصوصی به‌منظور توسعه تولید و اشتغال تأکید شد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *