چاپ مطلب چاپ مطلب

سرپرست فرمانداری رودسر در آیین تکریم و معارفه سرپرست اداره بهزیستی شهرستان: پتانسیل بانوان در مدیریت شهرستان رودسر باید شکوفا شود

سرپرست فرمانداری رودسر در آیین تکریم و معارفه سرپرست اداره بهزیستی شهرستان:

پتانسیل بانوان در مدیریت شهرستان رودسر باید شکوفا شود

دکتر مرادی، دولت وفاق ملی: نشان همکاری، همیاری برای خدمت به مردم و نمادی از صداقت و تعهد است.

به گزارش همای خبر و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی فرمانداری رودسر، دکتر امیر مرادی، سرپرست فرمانداری شهرستان رودسر، روز دوشنبه در آیین تکریم و معارفه سرپرست اداره بهزیستی شهرستان که با حضور آریا طوفانی، مدیرکل بهزیستی استان گیلان، در محل فرمانداری برگزار شد، بیان کرد:

طبق آمار جمعیت تحت پوشش خانواده بهزیستی  ۷۷۰۰ نفر بوده که از لحاظ آماری چهارمین شهرستان هستیم که جمعیت تحت پوشش در سطح بالایی قرار دارد. خوشبختانه خدمات‌دهی مناسبی در سطح شهرستان انجام شده است. عملکرد جناب آقای محمدپور در این زمینه مثبت بوده و ایشان نمادی از صداقت و تعهد به خدمت هستند و اگر بحث ترقی واصرار ایشان نبود با این جابجایی موافقت نمی کردم.

دکتر مرادی همچنین به ریاست جدید خانم جعفری که به عنوان سرپرست جدید معرفی شدند، اشاره کرد و گفت: ایشان فردی بسیار توانمند و با تجربه هستند و این انتصاب، نخستین انتصاب در دوران فرمانداری من در دولت جناب آقای پزشکیان در ادارات شهرستان به شمار می‌آید. ما این انتصاب را به فال نیک می‌گیریم.

وی افزود: پتانسیل بانوان در سطح شهرستان بسیار خوب است و تأثیر متخصصین و فارغ‌التحصیلان ما در حوزه بانوان قابل توجه است. ما باید فضایی فراهم کنیم تا بانوان بتوانند توانمندی‌های خود را در عرصه مدیریتی به نمایش بگذارند و در این راستا همکاری و کمک کنند.

دکتر مرادی همچنین به خانم جعفری توصیه‌هایی داشت و گفت: ایشان در دولتی خدمت خواهند کرد که دولت وفاق ملی است و باید این نکته را در نظر داشته باشند. همراهی و همکاری با سیاست‌های دولت و جلب رضایت مردم از اهمیت بالایی برخوردار است. امیدوارم با حضور ایشان و فعالیت‌هایشان در این بخش، موفقیت‌های بیشتری کسب کنیم و بتوانیم نارضایتی‌ها را از پیشانی مردم برداریم.

در پایان این مراسم، ضمن تقدیر و تشکر از دوران ریاست جناب آقای پیمان محمدپور، سرکار خانم لیلا جعفری به عنوان سرپرست جدید اداره بهزیستی شهرستان رودسر معرفی گردید

About مدیر خبر1

Check Also

استاندار گیلان اعلام کرد: زرجوب و گوهر رود رشت لایروبی می‌شوند

استاندار گیلان اعلام کرد: زرجوب و گوهر رود رشت لایروبی می‌شوند همای خبر- استاندار گیلان …