چاپ مطلب چاپ مطلب

سیم کارت سفید یعنی تبعیض بین مردم و خواص

سیم کارت سفید یعنی تبعیض بین مردم و خواص

یادداشت از سید راشد نظام‌دوست

آقای رئیس جمهور ؛ عدالت اموزشی با ساخت چهار الی پنج مدرسه توسط مردم وخیرین ایجاد نمی شود .زمانی عدالت اموزشی مورد وفاق مشترک جامعه فرهنگیان محقق خواهد شد که صاحبان تکنولوژی ومروجان الفبای زندگی دانش اموزان از سطح زندگی شرافت مندانه ای برخوردار باشند وبا عزت وسربلندی امرار معاش کنند.ودغدغه نان را نداشته باشندتا نام افتخار آمیز برای این سرزمین باشند.
آقای رئیس جمهور ، تقاضا داریم ، قبل از عدالت اموزشی به عدالت رسانه ای در فضای مجازی توجه مسئولانه نمائید .
سیم کارت سفید اهدایی آن دولت به افراد خاص ثابت کرد که عدالت اموزشی یک توهمی بیش نیست. هرکسی اعم از اشخاص حقوقی وچه حقیقی وچه بعضی از اعضای دولت محترم حضرتعالی وچه مخالفان سیاسی وچه موافقان سیاسی شما در استمرار فیلترنیگ وجه مشترک دارند . یادتان هست چه بازار اشفته ای از سیاست رسانه ای به راه انداخته بودید و حالا برای مردم ثابت شد که بدنبال هدف خودتان بودید .
امروزه اکثریت مردم که دغدغه نان ، اشتغال ورفاه اقتصادی دارند خواستار رفع فیلترینگ هستند و متاسفانه اکثریت مسئولین خواستار استمرار فیلترینگ هستند ، چون منافع سیاسی واجتماعی انان در استمرار فیلترینگ می باشد . لذا حداقل انتظاری که از دولت شما که با رای اکثریت مردم انتخاب شده اید ، داریم این است که رانت ظالمانه وتبعیض امیز سیم کارت سفید را محکوم کرده و با آن برخورد نمایید ولی افسوس که با بی تفاوتی محض از کنار آن گذشتید.
آقای دکتر پزشکیان ؛ سیم کارت سفید یعنی تبعیض محض بین مردم ودولت . و لذا احساس می کنم نهج البلاغه را یک بار دیگر باید از نو بخوانید تفسیر کنید. 

سید راشد نظام دوست
بازنشسته فرهنگی از رودبار

About نسرین عشقی

Check Also

طرح جامع رشت، جایگاه شورای شهر و اهمیت انتخابات پیش‌رو

طرح جامع رشت، جایگاه شورای شهر و اهمیت انتخابات پیش‌رو همای خبر_ یادداشت از بهزاد …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *