شهردار رودبار خبرداد: اجرای عملیات ۵۵۰۰ مترمربع سنگ‌فرش در معابر شهر رودبار

شهردار رودبار خبرداد:

اجرای عملیات ۵۵۰۰ مترمربع سنگ‌فرش در معابر شهر رودبار

 

تاکید شهردار بر بهبود منظر شهری

شهردار رودبار از آغاز عملیات اجرایی ۵۵۰۰ مترمربع سنگ‌فرش در معابر اصلی این شهر خبر داد وگفت: هدف از اجرای این پروژه را ارتقای کیفیت منظر شهری، زیباسازی فضاهای عمومی و تسهیل در تردد عابران پیاده است.

 

به گزارش همای خبر به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی شهرداری و شورای اسلامی شهر رودبار، ((امیر کاظمی فتلکی)) شهردار رودبار صبح امروز در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: در راستای اجرای برنامه‌های عمرانی و زیباسازی معابر شهری، عملیات سنگ‌فرش ۵۵۰۰ مترمربع از خیابان‌های سطح شهر با اعتباری بیش از ۵ میلیارد تومان در دستور کار شهرداری قرار گرفته و هم‌اکنون در حال اجرا است.

امیر کاظمی افزود: این پروژه از سه راه خلسر تا انتهای پایین بازار را در بر می‌گیرد و با هدف ارتقای کیفیت خدمات شهری و بهبود وضعیت تردد شهروندان در حال انجام است.

وی با اشاره به رویکرد مدیریت شهری در زیباسازی محیط گفت: شهرداری رودبار با حمایت‌های اعضای شورای اسلامی شهر، برنامه‌های متعددی را برای بهبود سیما و منظر شهری طراحی کرده است و تلاش داریم این پروژه عمرانی را در کوتاه‌ترین زمان ممکن به بهره‌برداری برسانیم تا شهروندان گرامی تغییرات ملموس را در سطح شهر مشاهده کنند.

شهردار رودبار در پایان خاطرنشان کرد: اولویت مدیریت شهری، ارتقای رفاه عمومی و هویت‌بخشی به فضاهای شهری است و این روند با مشارکت و همراهی شهروندان ادامه خواهد داشت

 

 

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *