شهردار رودبار :
رفع مشکل آبگرفتگی خلسر رودبار با لولهگذاری آبهای سطحی طی دو روز انجام شد
شهردار رودبار گفت: عملیات لولهگذاری و هدایت آبهای سطحی در محله خلسر که بهدلیل تجمع روانآبها مشکلاتی برای ساکنان ایجاد کرده بود، طی دو روز توسط نیروهای خدمات شهری شهرداری اجرا شد.
به گزارش همای خبر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شهرداری و شورای اسلامی شهر رودبار، امیر کاظمی، شهردار رودبار، در جمع خبرنگاران با اشاره به اجرای عملیات لولهگذاری آبهای سطحی در محله خلسر اظهار کرد: تجمع آبهای سطحی و آبگرفتگی معابر این محله، بهویژه در زمان بارندگی، مشکلاتی را برای شهروندان و تردد ساکنان ایجاد کرده بود.
وی افزود: با بررسی وضعیت موجود و در راستای رسیدگی به مطالبات اهالی، نیروهای خدمات شهری شهرداری رودبار عملیات حفاری، لولهگذاری و ساماندهی مسیر هدایت روانآبها را در دستور کار قرار دادند.
شهردار رودبار بیان کرد: این عملیات طی دو روز فعالیت مستمر نیروهای خدمات شهری انجام شد و با اجرای آن، مسیر مناسبی برای انتقال آبهای سطحی فراهم شده است.
کاظمی با تأکید بر ضرورت توجه به زیرساختهای محلات گفت: رفع نقاط آبگیر، بهبود وضعیت معابر، ارتقای بهداشت محیط و افزایش ایمنی شهروندان از جمله اولویتهای مدیریت شهری رودبار است و این روند با جدیت ادامه خواهد داشت

پایگاه خبری و تحلیلی همای خبر پایگاه خبری و تحلیلی همای خبر|پایگاه خبری و تحلیلی همای گیلان|پایگاه خبری و تحلیلی استان گیلان|اخبار گیلان| اخبار روز گیلان | خبرهای گیلان| با اخبار گیلان همراه شوید|