چاپ مطلب چاپ مطلب

عامل عربده کشی و ایجاد رعب وحشت در فومن زمین گیر شد

عامل عربده کشی و ایجاد رعب وحشت در فومن زمین گیر شد

فرمانده انتظامی فومن گفت: شخصی که با قمه به مردم و کسبه شهر حمله کرده بود در صحنه توسط پلیس زمین گیر شد.

 

به گزارش همای خبر، سرهنگ “مجید تقی زاده ” در تشریح این خبر گفت: در ساعت ۱۸:۰۰ امروز در پی اعلام یک فقره درگیری با چاقو در شهرستان فومن ماموران انتظامی به محل حادثه اعزام شدند.

 

وی با بیان اینکه متهم پس از درگیری با کسبه و مردم با چاقوکشی، راهبندان ،ایجاد رعب و وحشت به محض دیدن پلیس با خودرو اقدام به فرار نمود افزود: ماموران پس از صدور دستور توقف با رعایت قانون به کارگیری سلاح به سمت لاستیک خودرو تیراندازی کرده و خودرو را متوقف کردند.

 

فرمانده انتظامی شهرستان فومن در پایان با بیان اینکه متهم که از ناحیه پا زخمی شده بود توسط آمبولانس به بیمارستان منتقل شد تصریح کرد: تاکنون چندین شاکی با حضور در مقر پلیس از متهم اعلام شکایت نموده اند

About مدیر خبر1

Check Also

ماجرای اعتصاب زندانیان در قزلحصار چه بود؟ رسانه‌های معاند طرفدار سارقان مسلح شدند

ماجرای اعتصاب زندانیان در قزلحصار چه بود؟ رسانه‌های معاند طرفدار سارقان مسلح شدند 🔹روز گذشته …