چاپ مطلب چاپ مطلب

فرماندار رودسر در جلسه ستاد مدیریت بحران: بالغ بر ۲۰ دکل مخابراتی نیازمند به‌روزرسانی فوری در اشکور هستند

فرماندار رودسر در جلسه ستاد مدیریت بحران: بالغ بر ۲۰ دکل مخابراتی نیازمند به‌روزرسانی فوری در اشکور هستند

در جلسه مدیریت بحران استان گیلان، فرماندار رودسر به بیان چالش‌های عمده شهرستان پرداخت. وی از وجود ۲۲ نقطه بحرانی در جاده رحیم‌آباد به قزوین و ۲۰ دکل مخابراتی نیازمند به‌روزرسانی فوری خبر داد و بر لزوم تخصیص اعتبارات ویژه تأکید کرد و با نزدیک‌شدن به فصل زمستان، از تمام دستگاه‌های اجرایی شهرستان خواسته شد در حالت آماده‌باش کامل قرار گیرند.

به گزارش همای خبر دکتر امیر مرادی، فرماندار این شهرستان، در جلسه مدیریت بحران استان گیلان که به ریاست دکتر هادی حق‌شناس، استاندار، و به صورت وبینار برگزار شد، حضور یافت و به بیان نقطه‌نظرات و گزارش اقدامات شهرستان پرداخت.

در ابتدای این جلسه،دکتر مرادی با تقدیر از حضور مؤثر مهندس غراوی، معاون عمرانی استانداری در شهرستان رودسر، اظهار داشت: حضور ایشان بازتاب بسیار مثبتی در سطح شهرستان داشت. وی مهندس غراوی را یکی از باسابقه‌ترین و مجرب‌ترین مدیران عمرانی استان توصیف کرد.

فرماندار رودسر از بازدید معاون عمرانی استان از سد و مسیر پلرود خبر داد و گفت:خوشبختانه با دستورالعمل‌های ابلاغی و پیگیری‌های مستمر، دو پیمانکار قدرتمند از وزارت دفاع و آب و نیرو با تمام ظرفیت در حال کار در این حوزه هستند که مورد توجه و تقدیر معاون محترم عمرانی استان نیز قرار گرفت.

وی به وجود ۲۲ نقطه بحرانی در جاده رحیم‌آباد به قزوین اشاره و خاطرنشان کرد: با دستور معاون عمرانی استان، سازمان صنعت، معدن و تجارت موظف به ورود و صدور مجوزهای لازم در بخش معدن برای فرمانداری رودسر شده است.

دکتر مرادی یکی از مشکلات عمده شهرستان را در حوزه ارتباطی و بروزرسانی دکل‌های مخابراتی در ارتفاعات عنوان کرد و گفت:بالغ بر ۲۰ دکل مخابراتی نیازمند تجهیزات جدید فوری هستند، چرا که سال‌هاست این به‌روزرسانی انجام نشده و این امر برای مردم مناطق محروم مشکلات عدیده‌ای ایجاد کرده است که نیاز به تخصیص اعتبارات ویژه دارد.

فرماندار رودسر با اشاره به خسارات سیل فروردین ماه،اعلام کرد: علی‌رغم انجام کلیه مدیریت‌های بحران توسط فرمانداری، هنوز اعتبارات ریالی این حوزه تخصیص نیافته است.

وی همچنین از عدم تحقق وعده‌های داده‌شده در زمینه تحویل ماشین‌آلات از منطقه آزاد و لوله‌های مورد نیاز انتقاد کرد و خواستار مساعدت استاندار برای رفع این مشکلات شد.

دکتر مرادی در ادامه،با تقدیر از اقدامات انجام‌شده در حوزه ماده ۴۳ قانون مدیریت بحران، از زحمات آقای ویشگاهی تشکر کرد. همچنین از هلال احمر استان به دلیل تأمین یک دستگاه آمبولانس و دو خودروی امداد جاده‌ای برای مناطق اشکور قدردانی نمود.

فرماندار رودسر در بخش دیگری از سخنان خود،با اشاره به نزدیک‌شدن به فصل زمستان، از کلیه دستگاه‌های اجرایی شهرستان خواست تا در حالت آماده‌باش کامل قرار گیرند و تجهیزات خود را به‌روز کنند.

وی از شهرداران و بخشداران خواست تا با قوت تمام، نسبت به تجهیز ادوات و ماشین‌آلات خود اقدام نمایند و گفت: با پیگیری‌های انجام‌شده، امکان درخواست و دریافت ماشین‌آلات از قبیل بیل، لودر و خودروهای آتش‌نشانی از طریق سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور با شرایط اقساطی فراهم شده است.

دکتر مرادی از معاون عمرانی فرمانداری درخواست کرد تا شخصاً موضوع درخواست‌های خرید ماشین آلات در حوزه دهیاری ها و شهرداری ها از سازمان همیاری شهرداری های کشور را پیگیری نمایند تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن این نیاز مرتفع گردد.

در پایان،فرماندار رودسر با تقدیر از اعضای ستاد مدیریت بحران شهرستان، اظهار داشت: همکاران ما در شهرستان با اشراف کامل بر حوزه‌های تحت امر خود، از عملکرد بسیار خوبی برخوردار هستند و همواره در حالت آماده‌باش به سر می‌برند

About مدیر خبر1

Check Also

جلسه مدیریت بحران شهرستان لاهیجان به‌صورت ویدئوکنفرانسی برگزار شد

جلسه مدیریت بحران شهرستان لاهیجان به‌صورت ویدئوکنفرانسی برگزار شد   به گزارش همای خبر ؛ …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *