چاپ مطلب چاپ مطلب

فرماندار سیاهکل در کارگروه آرد و نان شهرستان ؛ نان روزی مردم است و جزء سبد اصلی غذایی مردم محسوب می شود / همه باید مراقبت کنیم که نان سالم و بهداشتی و با کیفیت مناسب به دست مردم برسد

کارگروه آرد و نان شهرستان سیاهکل با حضور اعضای این کارگروه و به ریاست رحمت حیدری نژاد فرماندار شهرستان سیاهکل در سالن شهید آوینی فرمانداری و با رعایت شیوه نامه های بهداشتی برگزار شد.

 همای گیلان/فرماندار سیاهکل در ابتدای این جلسه با تاکید بر پخت نان سالم ، با کیفیت و بهداشتی و عرضه مناسب آن به مردم تاکید کرد و اظهار داشت : با توجه به در پیش بودن تعطیلات عید نوروز و همچنین شیوع کرونا ویروس ، واحدهای نانوایی می بایست ضمن رعایت شیوه نامه های بهداشتی ، براساس زمانبندی و ساعات کار اعلام شده توسط اتحادیه نانوایان اقدام به پخت نان کنند.

وی یادآور شد : نان روزی مردم است و جزء سبد اصلی غذایی مردم محسوب می شود و همه باید مراقبت کنیم که نان سالم و بهداشتی و با کیفیت مناسب به دست مردم برسد .

ایشان در ادامه با تاکید بر اجرای منظم گشت مشترک بازرسی توسط ادارات مسئول در حوزه آرد و نان ، بر برخورد با متخلفان عرضه آرد خارج از شبکه تاکید کرد و افزود : واحدهای نانوایی با بازرسان همکاری لازم را داشته باشند و باید با سهمیه آرد اختصاص یافته به هر نانوایی ، نان پخت شود و با هرگونه عرضه آرد خارج از شبکه و فروش آن ، طبق قانون با متخلفان برخورد شود.

وی تامین و ذخیره مناسب آرد را یک اولویت برای رفع نیازهای ضروری در مواقع لزوم و بحرانی توصیف کرد و از ادارات مسئول در این حوزه خواست که با هماهنگی بخشداران محترم نسبت به ذخیره سازی آرد بصورت شناور به ویژه تامین و ذخیره آرد در بخش دیلمان و پیرکوه با توجه به شرایط اقلیمی و جغرافیایی منطقه ، اقدامات لازم را انجام دهند.

در این جلسه هر یک از اعضای عضو کارگروه گزارشی از اقدامات و عملکرد حوزه مدیریتی خود را ارائه کردند.

با کانال همای خبرهمراه باشیدhttp://@homaygilanir

About مدیر خبر1

Check Also

با هدف آشنایی با فرصت‌های شغلی شرکت‌ها، دومین نمایشگاه کار دانشگاه گیلان برگزار می شود

با هدف آشنایی با فرصت‌های شغلی شرکت‌ها، دومین نمایشگاه کار دانشگاه گیلان برگزار می شود