چاپ مطلب چاپ مطلب

فرماندار شهرستان سیاهکل در جلسه بررسی تکمیل پروژه نیمه‌تمام مجتمع سینمایی این شهرستان : سینما، در نشاط اجتماعی و توسعه فرهنگی، اهمیتی بالایی دارد

همای خبر:به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان سیاهکل: جلسه بررسی تکمیل پروژه نیمه‌تمام مجتمع سینمایی شهرستان سیاهکل به ریاست سیده زهرا میراعلمی فرماندار سیاهکل و باحضور مسئولین حوزه هنری انقلاب اسلامی استان و کشور ، برگزار شد.

نه

سید زهرا میراعلمی فرماندار سیاهکل، با اشاره به پیشینه فرهنگی این شهرستان، گفت: سیاهکل از نخستین شهرهای کشور بود که صاحب سینما شد، اما متأسفانه این مجموعه در سال ۸۳ بر اثر برف سنگین تخریب شد و با وجود آغاز نوسازی آن در سال ۸۴، هنوز پس از سال‌ها به بهره‌برداری نرسیده است.

وی با بیان اهمیت سینما در نشاط ا


جتماعی و توسعه فرهنگی، خواستار تسریع در تکمیل این پروژه شد.

همچنین، عبدالحمید قره‌داغی، معاون توسعه مدیریت منابع حوزه هنری انقلاب اسلامی، نیز در این جلسه اعلام کرد:
این مجتمع با دو سالن سینما و یک طبقه فرهنگی، می‌تواند به کانونی مهم برای ارتقای هنر در منطقه تبدیل شود. در حال حاضر نزدیک به ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و نیازمند سرمایه‌گذاری برای تکمیل است.

در ادامه این نشست، راهکارهای عملیاتی برای رفع چالش‌های مالی و اجرایی این پروژه مورد بحث قرار گرفت. مقرر شد با همکاری نهادهای مربوطه، زمینه‌های لازم برای آغاز مجدد عملیات ساخت فراهم شود.

گفتنی است:سیاهکل شهری با پیشینه سینمایی که چشم‌به‌راه احیای فرهنگ است و در گذشته از جمله شهرهای پیشرو در حوزه سینما بود.

About سردبیر ارشد

Check Also

شهردار لاهیجان از برگزاری رویداد هنری با موضوع پسماند خبر داد

شهردار لاهیجان از برگزاری رویداد هنری با موضوع پسماند خبر داد 🔸شهردار لاهیجان از برگزاری …