هماي گيلان : فرماندار شهرستان لاهيجان در جلسه شوراي اداري اين شهرستان ـ كه با حضور ايرج نديمي نماينده مردم در خانه ملت ، شعبانپور معاون عمراني استانداري ، تني چند از مديران استاني و مديران و دستگاه هاي اجرايي شهرستان لاهيجان برگزار شد ـ گفت : همان طوري كه مي دانيد بحث اقتصاد مقاومتي در سال گذشته توسط مقام معظم رهبري دنبال شد و منحصر به يك سال نیست و بر ما واجب است كه آن را دنبال نماييم.
عليزاده با بيان اين مطلب كه ما مديران بايد توجه كنيم كه در سال مقاومتي چه كرده ايم افزود : بايد ببينيم كه اگر كاستي بوده است چگونه بایدآن را رفع نماييم.
وي ضمن تشكر از دستگاه هاي اجرايي به جهت عملكرد خوبشان در بحران برف اظهار داشت : در مدت برف همه دستگاه هاي اجرايي علي الخصوص شهرداري ، آموزش و پرورش و مسكن و شهرسازي و هلال احمر زحمات زيادي كشيده اند ضمن آنكه نماينده محترم لحظه به لحظه مشكلات اين شهرستان را دنبال مي كرد لذا ما با توجه به تاکیدآقاي نديمي چه به صورت كيفي و چه به صورت شفاهي از همه مديران كه در اين مدت زحمات زيادي كشيده اند تقدير و تشكر نموده و مي كنيم.
آنگاه فرماندار شهرستان لاهيجان به سفارشات مقاوم معظم رهبري در اقتصاد مقاومتي اشاره كرد و افزود : تحريك و پويايي اقتصاد ، توانايي سياسي در مقابل عوامل تهديد زا ، استفاده از ظرفيت هاي علمي و سياسي كشور ، رويكرد جهادي ، مردم محوري بر اساس معارف ديني ، تأمين اقدام اساسي و خودكفايي، كاهش وابستگي به درآمد نفت ، اصلاح الگوي مصرف ، فساد ستيزي و دانش محوري را ، 10 محور اقتصاد مقاومتي نام برد.
عليزاده اضافه نمود : حال بايد ديد شهرستان ما در كجا اين ده مبحث قرار دارد بايد ديد دلايل ضعف ما در 23 هكتار زمين كشاورزي لاهيجان چيست؟ دلايل كم شدن زمين هاي كشاورزي چيست؟ و همچنين چرا باغات چايكار ما از 10 هزار به 7 هزار رسيده است؟
وي در خصوص ستاد تسهيلات نوروزي اذعان داشت : تاكنون 10 جلسه كميته استقبال انجام شده است و در آن مصوب شده است كه اعضاي كميته تا 3 روز حق خروج از شهرستان را ندارند. برآورد ما اين است كه با توجه به اينكه در سال گذشته 4 ميليون و دويست مسافر به اين شهرستان سفر كردند امسال اين رقم بيشتر خواهد شد لذا بايد به بهترين نحو از مسافرين استقبال به عمل آيد و امكانات اوليه را براي آنها فراهم نماييم.
ضمن آنكه به همت مديريت آموزش و پرورش 360 كلاس براي اقامت مهمانان نوروزي تدارك ديده شده است همچنين تمام مديران بايد عنايت داشته باشند كه استفاده از خودروي دولتي ممنوع است.
فرماندار شهرستان لاهيجان در خصوص آبرساني به مزارع كشاورزي تصريح كرد :
از 83 پمپاژ آبياري شهرستان فقط 3 تا قابل استفاده است و اين شهرستان فقط دو دستگاه بيل مكانيكي دارد و با اين امكانات اندك نمي توان تمام مزارع كشاورزي را پوشش داد لذا بايد برنامه داشته باشيم و در فكر اصلاح و تعمير پمپاژها باشيم و اداره برق هم طي اين مدت همكاري و همياري داشته باشند.
پایگاه خبری و تحلیلی همای خبر پایگاه خبری و تحلیلی همای خبر|پایگاه خبری و تحلیلی همای گیلان|پایگاه خبری و تحلیلی استان گیلان|اخبار گیلان| اخبار روز گیلان | خبرهای گیلان| با اخبار گیلان همراه شوید|
