لاهیجان آماده برگزاری پانزدهمین جشنواره ملی تئاتر خیابانی شهروند است
شهردار و رییس جشنواره ملی تئاتر خیابانی شهروند لاهیجان از آمادگی برای میزبانی پانزدهمین جشنواره تئاتر خیابانی شهروند خبر داد
به گزارش همای خبر و به نقل از روابط عمومی جشنواره تئاتر شهروند لاهیجان، رضا زنده دل در گفت و گویی افزود: مدیریت شهری لاهیجان با همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان و مرکز هنرهای نمایشی و پشتیبانی فرماندار، اعضای شورای تأمین و تلاش هنرمندان، تدابیر لازم برای برگزاری پانزدهمین دوره جشنواره تئاتر خیابانی شهروند اندیشیده شده است.
وی اضافه کرد: برافراشته شدن پرچم های نارنجی در سطح شهر لاهیجان با صدای کاروان جشنواره تئاتر و حضور هنرمندان پرتلاش عرصه نمایش بیانگر اتفاقی فرهنگی در این شهر دارد و مردمان دیار پایتخت چای و ابریشم و بامبو در شهر غنوده در بوته های چای به استقبال پانزدهین جشنواره تئاتر خیابانی شهروند می روند.
زنده دل گفت: جشنواره ملی تئاتر خیابانی شهروند لاهیجان از روز دوم مهر در شهر لاهیجان آغاز خواهد شد و در شامگاه چهارم مهر این جشنواره با معرفی برترین ها به کار خود پایان خواهد داد.
وی افزود: داوری بخش مسابقه این جشنواره بر عهده هادی حجازی فر، مریم کاظمی و سروش جمشیدی از بازیگران، نویسندگان و کاگردانان مطرح تئاتر، سینما و تلویزیون می باشد.
وی اضافه کرد: داوری بخش کودک هم بر عهده سارا روستا پور، مجید پتکی و سامان خلیلیان می باشند.
زنده دل گفت: مهدی نصیری، محمد لارتی و سیروس همتی هم به عنوان اعضای هیئت داوران بخش ویژه موضوعی ایثار و شهادت پانزدهمین جشنواره ملی تئاتر خیابانی شهروند لاهیجان خواهند بود.
وی گفت: از ساعت 10 صبح روز پنج شنبه اول مهر پس از ادای احترام به شهدای گمنام در جنب ساختمان شهرداری پانزدهمین جشنواره ملی تئاتر خیابانی شهروند لاهیجان آغاز خواهد شد

پایگاه خبری و تحلیلی همای خبر پایگاه خبری و تحلیلی همای خبر|پایگاه خبری و تحلیلی همای گیلان|پایگاه خبری و تحلیلی استان گیلان|اخبار گیلان| اخبار روز گیلان | خبرهای گیلان| با اخبار گیلان همراه شوید|