چاپ مطلب چاپ مطلب

محمدیاری نماینده تالش ، رضوانشهر و ماسال در تذکر شفاهی؛ تخفیف قبض های گاز علیرغم دستور رئیس جمهور اعمال نشده است

همای خبر/  در نشست علنی امروز (سه شنبه، ۲۳ اسفندماه) مجلس شورای اسلامی ، حسن محمدیاری نماینده تالش ، رضوانشهر و ماسال در تذکر شفاهی خطاب به وزیر نفت، گفت: در ارتباط با قبض های نجومی گاز علیرغم ابلاغ دستور رئیس جمهور و پیگیری نمایندگان مبنی بر اعمال تخفیف ۷۰ درصدی اقدامی صورت نگرفته است.

نماینده مردم تالش ، رضوانشهر و ماسال در مجلس در تذکری به وزیر نیرو بر استفاده از ظرفیت نیروهای باتجربه در مدیریت توزیع برق تاکید کرد و افزود: متاسفانه شاهد ضعف عملکرد و عدم توزیع متوازن امکانات در زیرساخت ها و برای مردم هستیم.

وی در تذکری از وزیر اقتصاد خواست در مورد عدم همکاری بانک ها با مراجعین جهت اخذ تسهیلات با وجود تخصیص اعتبارات ورود و موضوع را بررسی کند.

محمدیاری همچنین در مورد میوه و تنقلات شب عید به خصوص برای مردم بی بضاعت و کم بضاعت و همچنین سفره نهادهای حمایتی در ایام ماه مبارک رمضان به وزیر جهاد کشاورزی تذکر داد.

با کانال همای خبر همراه باشیدhttp://@homaygilanir

About مدیر خبر1

Check Also

کارگرنیا ، رئیس شورای اسلامی شهر رشت: استفاده از پساب ها برای توسعه فضای سبز⁄ تقدیر از فرماندهان نیروی انتظامی کارگرنیا رئیس شورای اسلامی شهر رشت: استفاده از پساب ها برای توسعه فضای سبز/ تقدیر از فرماندهان نیروی انتظامی گیلان

رئیس شورای اسلامی شهر رشت با تاکید بر حفظ منابع آبی گفت: تجربه موفق برخی …