مدیرکل تامین اجتماعی استان گیلان : کارفرمایان شریان حیاتی گردش چرخ های اقتصادی جامعه هستند

مدیرکل تامین اجتماعی استان گیلان : کارفرمایان شریان حیاتی گردش چرخ های اقتصادی جامعه هستند

همزمان با چهاردهم مردادماه ( روز ملی کارفرما ) ، مدیرکل تامین اجتماعی گیلان در پیامی این مناسبت را تبریک گفته و با تاکید بر نقش بی بدیل این قشر در گردش چرخهای اقتصادی کشور ، از کارفرمایان به منزله یکی از ارکان شرکای اجتماعی این سازمان یاد نمود .

 

به گزارش همای خبر به نقل از روابط عمومی و امور فرهنگی اداره کل تامین اجتماعی استان گیلان ، در پیام کیوان مرتضوی آمده است :

کارفرمایان از ارکان اصلی شرکای اجتماعی سازمان تامین اجتماعی و تاثیرگذارترین گروه در مشارکت برای تامین منابع لازم جهت ارائه تعهدات محسوب شده و نقشی ارزشمند در سرمایه گذاری ، کارآفرینی ، ایجاد اشتغال و گردش چرخهای اقتصادی کشور با فعالیت در عرصه های تولید و صنعت را دارا هستند .

این قشر به منزله شریان حیاتی اقتصادی جامعه ، خلق منابع جدید برای کشور ، ایجاد ارزش افزوده ، رشد و استقلال میهن و بستری برای معیشت جمع کثیری از لایه های کارگری و متخصصین کشور را فراهم ساخته و با تکیه بر ویژگی هایی همچون خلاقیت ، عشق به سازندگی و پیشرفت ، آبادانی و تعالی را سبب می گردند .

 

در این بین تشکل های کارفرمایی نیز به مثابه مرجعی برای پیگیری دغدغه ها ، ساماندهی انتظارات این گروه و کانال رسمی تعاملاتی با دستگاهها قلمداد گردیده و نقشی بی بدیل در تعمیق و توسعه بخشیدن به ارتباطات دوسویه ، تلطیف فضای اعتمادسازی و تحکیم تعاملات ایفا می نمایند .

از این رو اینجانب با تبریک و گرامیداشت ۱۴ مردادماه (( روز ملی کارفرما )) خدمت تمامی کارفرمایان گرامی ، از همسوئی ، همراهی و تلاش و اراده موجود برای هم افزائی و حرکت در مسیر بهبود و تقویت فضای ارتباطی بین این جامعه هدف و تامین اجتماعی گیلان قدردانی نموده و با تقدیم گلدسته های سپاس و ارادت ، از یزدان پاک برای یکایک عزیزان ، سلامتی ، شادکامی ، عزت و تداوم توفیق آرزومندم .

شایان ذکر است از سال ۱۴۰۴ و بنابر پیشنهاد کانون عالی کارفرمایی کشور و تصویب شورای فرهنگی ، چهاردهم مردادماه در تقویم کشور به نام روز ملی کارفرما تعیین و اعلام گردیده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *