چاپ مطلب چاپ مطلب

مدیرکل صمت گیلان : پدافند غیرعامل به نحو مطلوب در اصناف گیلان فعال است

مدیرکل صمت گیلان :
پدافند غیرعامل به نحو مطلوب در اصناف گیلان فعال است

در جنگ ۱۲ روزه علیرغم پذیرش غیر گیلانیان ؛ خدمات صنفی لحظه‌ای متوقف نشد.

همای خبر_ به گزارش روابط عمومی اداره کل صمت گیلان ، تیمور پورحیدری در نشست تجلیل از حماسه سازان صنفی گیلان که به پاسداشت ایستادگی و همراهی اصناف در شرایط جنگی همزمان با هفته بسیج برگزار شد اظهار داشت : غیرت و تعصب اصناف و بازاریان گیلان ضمن مهمان نوازی و پذیرش ۸ میلیون نفر مسافر مثال زدنی است .

وی تامین ارزان عمومی و کالاهای اساسی پرمصرف مردم در شرایط خاص را بسیار دشوار دانست و گفت : درک شرایط جنگی و تعصب ملی کسبه و بازاریان هوشمند و غیرتمند گیلانی نقشه‌های خصمانه دشمنان را بر آب کرد .

به گفته دکتر پورحیدری با همدلی و اقتدار بازاریان و صنوف پرتلاش ؛ پدافند غیرعامل به نحو مطلوب در اصناف کل استان فعال است .

مدیرکل صنعت ، معدن و تجارت گیلان با قدردانی از یکایک روسای اتحادیه و کسبه استان تصریح کرد : همگان شاهد بودند که در جریان جنگ ۱۲ روزه علیرغم پذیرش مهمانان غیر گیلانی و ورود بیش از حد مسافران خدمات صنفی لحظه‌ای متوقف نشد.

وی رصد و پایش مداوم سطح عرضه از طریق تشکیل اتاق وضعیت بازار را مهم ارزیابی کرد و گفت : حضور همه دستگاه‌های مرتبط و اتخاذ تدابیر تامین ارزاق برای پیشگیری از بحران احتمالی در اتاق وضعیت ابتکار عملی بود که در شرایط جنگی با همراهی و اراده فولادین اصناف کنترل اوضاع را ممکن ساخت .

گفتنی است در پایان این نشست با حضور مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی استانداری ، معاون هماهنگی سپاه قدس و رئیس اتاق اصناف رشت و رئیس بسیج اتاق اصناف از برخی از خادمان و حماسه سازان بازار استان با اهدا لوح تجلیل به عمل آمد .

About نسرین عشقی

Check Also

کارگرنیا رئیس شورای اسلامی شهر رشت: بهره‌گیری از ظرفیت‌های ایجادشده نباید مقطعی باشد

کارگرنیا رئیس شورای اسلامی شهر رشت: بهره‌گیری از ظرفیت‌های ایجادشده نباید مقطعی باشد / اجلاسیه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *