چاپ مطلب چاپ مطلب

مراسم تشییع شهدای حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی به آستانه‌اشرفیه برگزار شد+ تصاویر

همای خبر:مراسم تشییع و تدفین پیکر پاک و معطر ۱۵ شهید حمله وحشیانه رژیم کودک‌کش، منحوس و سفاک صهیونیستی به آستانه‌اشرفیه، عصر امروز در فضای آکنده از حزن، حماسه و غیرت انقلابی، با حضور خیل عظیم، گسترده و باشکوه اقشار مختلف مردم شریف، بصیر، متدین، انقلابی، ولایتمدار و شهید پرور، از سراسر استان گیلان و شهرستان آستانه‌اشرفیه، جمعی از مسئولان ارشد استان و شهرستان، شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر آستانه‌اشرفیه، فرماندهان نظامی و انتظامی، امامان محترم جمعه و جماعت، روسای ادارات شهرستان، مدیران و پرسنل شهرداری، خانواده‌های معظم شهدا، جانبازان، آزادگان، ایثارگران، بسیجیان، ورزشکاران، دانش‌آموزان، دانشجویان، اصناف، کسبه، بازاریان و… از کانون بسیج آغاز و ضمن طواف و نماز در جوار آستان مقدس حضرت سلطان سیدجلال الدین اشرف علیه‌السلام به امامت حجت الاسلام رسول فلاحتی؛ نماینده مردم شریف استان گیلان در مجلس خبرگان رهبری، نماینده ولی فقیه در استان گیلان و امام جمعه رشت، در حرم‌مطهر شهدا و در جوار شهدای والامقام انقلاب، دفاع مقدس، شهدای مدافع حرم، نظم و امنیت به خاک سپرده شدند.

این بدرقه تاریخی در پیشواز ماه محرم، تنها یک مراسم نبود؛ روایتی عاشقانه بود از مردمی که هنوز باور دارند خون شهید، نقطه پایان نیست، آغاز راه است.
این حضور، بار دیگر به دنیا نشان داد که ملت ایران، از هر قوم و قبیله‌ای، وقتی پای غیرت در میان باشد، مرز نمی‌شناسد، و جان خویش را هم چون هدیه‌ای عاشقانه تقدیم می‌کند.و این بار، در آستانه‌اشرفیه، ما همه شهید شدیم، در دل، در اشک، در فریاد… و یک بار دیگر به ایرانی بودن خود بالیدیم…

پیش از برگزاری این مراسم، عصر امروز نیز شهر رشت صحنه‌ای بود از اشک، خشم و بغض‌های فروخورده. مردم غیرتمند گیلان، از زن و مرد، پیر و جوان، با پرچم‌های یا حسین (ع) و پلاکاردهای «مرگ بر اسرائیل»، پیکر پاک و گلگون‌کفن ۱۵ شهید مظلوم جنایت بامداد دوشنبه رژیم صهیونیستی در آستانه‌اشرفیه را از میدان شهدای ذهاب تا میدان صیقلان رشت بر دوش گرفتند و با فریادهایشان لرزه بر اندام حامیان این رژیم سفاک انداختند. جنایت بی‌رحمانه رژیم کودک‌کش صهیونیستی که نیمه‌شب محله‌ای کوچک در آستانه‌اشرفیه را به خاک و خون کشید و چهار منزل مسکونی را برای ترور یک دانشمند ویران کرد، امروز به نماد وحدت و خروش مردم گیلان علیه استکبار جهانی تبدیل شد.

گفتنی است این حمله جنایت‌بار که شامگاه دوشنبه به وقوع پیوست، منجر به شهادت جمعی از هم‌وطنان ساکن این شهرستان شد. بر اساس اعلام مراجع محلی، اسامی شهدا به شرح زیر است:
۱. شهیده سیده محیا صدیقی صابر
۲. دانشمند هسته‌ای شهید سید محمدرضا صدیقی صابر
۳. شهیده سیده فاطمه صدیقی صابر
۴. شهیده زهرا صابر
۵. شهید موسی صابر
۶. شهیده سلطنت حسین‌پور
۷. شهیده یاس صابر۸.شهید حامد صابر
۹.شهید میلان صابر
۱۰.شهیده مهسا احمری
۱۱. شهید امیرعلی چترعنبرین
۱۲. شهید احمد لطیفی‌راد
۱۳. شهید روح‌انگیز فرهنگ امینی
۱۴. شهیده شهربانو پور رمضان
۱۵. شهید مجتبی پور رمضان

حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به شهرستان آستانه‌اشرفیه بار دیگر چهره جنایت‌کار این رژیم را عیان کرد و احساسات مردم را جریحه‌دار ساخت. شهروندان و مسؤولان محلی ضمن محکوم کردن این جنایت، بر ادامه راه شهدا و ایستادگی در مقابل ظلم تأکید دارند.

About سردبیر ارشد

Check Also

بازدید فرماندار رودسر از مناطق محروم اشکور سفلی/بررسی دکتر مرادی از مشکلات جاده‌ای، آب شرب و پروژه‌های نیمه‌تمام در روستاهای سیل‌زده

همای خبر :به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی فرمانداری رودسر، دکتر امیر مرادی، فرماندار شهرستان رودسر، روز …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *