مسئول بسیج علمی، پژوهشی و فناوری سپاه تالش: مسابقات سازه‌های ماکارونی در دانشگاه آزاد تالش برگزار شد

اوقلی گفت: اولین دوره مسابقات دانشجویی سازه‌های ماکارونی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تالش برگزار شد.

همای خبر/علی عباس اوقلی در گفت‌وگو با خبرنگار علم و فناوری گیلان اظهار کرد: اولین دوره مسابقات دانشجویی سازه‌های ماکارونی به همت باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد اسلامی تالش برگزار شد.

وی بابیان اینکه 40 نفر از دانشجویان برتر رشته معماری در این مسابقه شرکت کردند افزود: هدف مسابقه آشنایی بیشتر دانشجویان با مفاهیم سازه‌ای و تقویت انگیزه و خلاقیت در طراحی، استعدادیابی و تقویت روحیه رقابت در رشته معماری بود.

مسئول بسیج علمی، پژوهشی و فناوری سپاه تالش تصریح کرد: ترويج و آموزش فعالیت‌های گروهي به دانشجويان از دیگر اهداف برگزاري مسابقات سازه‌های ماكاروني بود.

اوقلی بابیان اینکه سازه‌های ماکارونی به سازه‌هایی اطلاق می‌شود که مصالح استفاده‌شده در آن‌ها تنها ماکارونی و چسب است گفت: این سازه‌ها در مقیاس بسیار کوچک‌تر نسبت به سازه‌های واقعی طراحی و توسط ماکارونی و چسب ساخته‌شده و مورد بارگذاری  قرار می‌گیرند.

با کانال همای خبر همراه باشیدhttp://@homaygilanir